Пълномощното на Евелин Банев - Брендо, изготвено в кметството на

...
Пълномощното на Евелин Банев - Брендо, изготвено в кметството на
Коментари Харесай

МВР: Няма данни Брендо да е присъствал лично на заверката на документа във Врачанско

Пълномощното на Евелин Банев - Брендо, направено в кметството на врачанското село Тлачене е с дата от май 2022 година. Още тогава са били подхванати оперативни дейности за изясняване дали той е участвал персонално по време на заверката на документа при кметския наместник. Това се споделя в позиция на Министерство на вътрешните работи.  Поне два обстоятелството приказват за това. Първият е пълномощното на юрист Силвия Найденова, която го съставлява в Софийския градски съд по молбата му България да одобри за осъществяване и присъдите му в Италия и Румъния.
Вторият е разказът на кмета на село Тлачене Тошко Сашов, който е заверил подписа на Брендо на пълномощното за юрист Найденова. Кметовете на дребни обитаеми места имат право да работят като нотариуси в избрани случаи.
" Беше един ден при започване на пролетта. Към края на работния ден пристигнаха мъже - с спортни екипи и куче. Казаха, че са ходили за трюфели, само че желаеха да си създадат пълномощие, тъй като им трябвало.
Гледах му персоналната карта, подписа се пред мен, само че нищо не знам за този господин, после научих. Няма по какъв начин да го познавам. В документите му не написа " Брендо ", описа кметът на Тлачене Тошко Сашов за случката.
От Министерство на вътрешните работи настояват, че няма безапелационни данни той да е бил в страната и да е участвал персонално на заверката на документа, издирването му продължава. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР