Пълнолунието в ноември съвпада с пълно лунно затъмнение, което ще

...
Пълнолунието в ноември съвпада с пълно лунно затъмнение, което ще
Коментари Харесай

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение

Пълнолунието в ноември съответствува с цялостно лунно затъмнение, което ще се случи по оста Телец-Скорпион на 8 ноември. То ще бъде цялостно, защото Луната изцяло ще попадне в сянката на нашата планета. Това лунно затъмнение е второто и последно през 2022 година. То затваря коридора на затъмненията, който стартира от слънчевото затъмнение на 25 октомври. За разлика от слънчевото затъмнение, лунното затъмнение може да се следи с невъоръжено око, без оцветени стъкла или специфични очила. Докато слънчевото продължава минути, лунното може да продължи два часа.

Ноемврийското пълнолуние ще пристигна с много напрежение, резултатът му ще се усети доста добре от всички. Самото пълнолуние може да ви накара да се чувствате некомфортно, само че в този момент, сливайки се с цялостното лунно затъмнение, то може да задвижи доста огромни прочувствени сили. Определено може да донесе обилни обрати, чието влияние ще продължи по-дълго. Не се впускайте в никакви нови планове. Може да се почувствате претрупани и да ви липсва сила в интервал като този. Но Телецът ни предизвиква да потърсим разтуха и да се поглезим. Погрижете се за себе си, за потребностите си, за желанията и удоволствията си през този интервал. Позволете си да се отпуснете, да медитирате, да се чувствате добре.

Противопоставянето на пълнолунието в Телец против Слънцето в Скорпион несъмнено слага фокуса върху проучването на изискванията на владеене, стремежите за власт, даже контрола на властта и стабилността. Така Пълнолунието ще бъде конфликт на рисковите Скорпионски сили и силите на Бика, в случай че не намерите верния баланс в обстановката, в която сте сложени. Тъй като освен това пълнолуние и лунно затъмнение вземат участие голям брой планети - Луната, Слънцето, Уран, Сатурн, Венера и Меркурий - съвсем всеки ще бъде мощно обиден от тези феномени под една или друга форма.

Сатурн ще бъде важен участник в небесната игра, тъй че ще се усети по-силно квадратурата му с Уран, което ще рече, че страховете и паниките могат да станат по-силни и може да се почувствате по-ограничени за всичко, в сравнение с е в реалност.

Уран е почетен посетител на този галактически миг. Промяната е във въздуха. Когато Уран взе участие във значими галактически моменти, става въпрос за непредвидени изненади. Планетата се свързва със свободата и може да се наложи да се откажем от нещо тъкмо в този момент. Може да е интервал, който носи нещо ново и друго. Насърчавани сме да станем по-смели и по-иновативни. Уран е планетата на пробуждането и разбиването на границите, на протеста. Можем да се почувстваме въодушевени да прережем веригите, които са ни държали вързани до момента и да се освободим от всяка клетка, в която сме се сложили.

Луната прави тригон с Плутон, планетата на гибелта и прераждането, извеждайки на повърхността дълги и доста надълбоко скрити истини. Но спрете да се страхувате от тях. Цялата тази обстановка ще ви помогне да прегърнете други гледни точки, които не бихте видели без тези откровения.

Лунното затъмнение в Телец може да хвърли светлина върху всичко, което не сме развили вярно, върху всичко, което ни е довело до известно комплициране в материалния проект, в проекта на мислите, на концепциите, на идеалите, в религиозната, философската, политическата, езотеричната област. Може да ни помогне да се отървем от всичко, което е остаряло и неефикасно в нашия метод на другарство, връзки, в нашия живот.

Внимание! При това пълнолуние не се предлага да работите с стремежи и да зареждате лунна вода.

Ритуал за избавление

Намерете безшумно място, запалете свещ и изпълнете ритуала. Можете да увеличите поддържащата сила на Луната, като употребявате сребро в церемонията или като носите сребърни бижута. Добавете розов кварц, в случай че имате.

Запалете свещта, пуснете тиха медитативна музика да изпълва пространството, седнете комфортно, отпуснете се. Напишете лист на всичко, от което желаете да се отървете.

В това отпуснато, пречистено положение вземете в ръцете си листата, който сте написали, запалете го и го изгорете (в огнеупорна или железна купа, кутия) и гледайте по какъв начин в пламъка всичко неприятно напуща живота ви вечно. Опитайте се да си го визиите. С помощта на ритуала тези отрицателни сили се пречистват на физическо, духовно и ментално равнище. След това предавате пепелта на земята. Закопайте на открито в близката градина.

Винаги пускайте с амнистия, обич и признателност, дано няма яд в сърцето ви. Бъдете признателни и на себе си, че сте съумели да се отървете от всичко, което към този момент не работи в живота ви и бъдете подготвени да създадете по-добър живот за себе си.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР