Антоанет Пепе и Иво Карамански разказват повече детайли за веселото,

...
Антоанет Пепе и Иво Карамански разказват повече детайли за веселото,
Коментари Харесай

Как го правят!? Антоанет Пепе и Карамански с 4 деца, обикалят студиата с бебето

Антоанет Пепе и Иво Карамански описват повече елементи за радостното, само че мъчно всекидневие на огромното им семейство пред Народоосвободителна въстаническа армия. Преди два месеца те посрещнаха бебе номер 4 - Беатрис.

„ Най-голямата ми щерка към този момент е на учебно заведение, другите ми две деца стартират детска градина. Логистиката ще е малко по-сложна, само че къщата е цялостна и сме щастливи ”, сподели Антоанет. „ Малкия първоначално одобри мъчно смяната, тъй като нямаше по-малко дете от него ”, добави Иво.

Според Антоанет е значимо бебето да е покрай нея: " Предпочитам детето да е с мен. До 6 месеца бебето си мисли, че е едно цяло с майката ". По думите ѝ родителите им са се тормозили от обстоятелството, че ще прекарат лятото с бебе на море, само че Иво и Антоанет споделиха думите на тяхната акушерка, която ги е успокоила: " Деца се раждат и на морето, слънце има и в София ".

Карамански показа какво е възприятието да си татко. " Аз имах някакъв дребен опит със сестра ми и не е доста мъчно, само че не е и по никакъв начин елементарно ", сподели той.

Двамата разясниха, че са избрали името Беатрис доста мъчно. Обмисляли са го няколко месеца, минали са през много разновидности, а иронично първоначално Антоанет била безапелационна, че не желае да стартира с буквата " Б ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР