Пълнолунието на 19 ноември е придружено с частично лунно затъмнение

...
Пълнолунието на 19 ноември е придружено с частично лунно затъмнение
Коментари Харесай

Пълнолуние с частично лунно затъмнение на 19 ноември

Пълнолунието на 19 ноември е съпроводено с отчасти лунно затъмнение и ще се случи в знака на Телец, в 27 гр. 14` и ще бъде очевидно от Северна и Южна Америка, Северен Атлантик и Арктика, Североизточна Европа, Югоизточна Азия и Тихия океан. Това затъмнение има огромна дълготрайност! Държавите, които се чака да бъдат наранени от силата на затъмнението, са Ирландия, Австрия, Полша, Иран, Турция и Грузия.

Съчетанието от Пълнолуние и затъмнение има по-голямо въздействие върху индивида: ще бъдем по-емоционални и чувствителни от нормално. Тази настройка се случва единствено по време на пълнолуние, когато Луната е в съпротива на Слънцето. Лунното затъмнение има по-силно въздействие от Пълнолунието. Разположени са по оста Телец/Скорпион – втори и осми дом.

Пълнолунието в Телец ни припомня, че от време на време би трябвало да имаме по-прости цели, а не да усложняваме живота си с екзистенциални въпроси, вместо това да работим за съответно възстановяване на нашето всекидневие, нашето финансово и прочувствено състояние. Телец е обвързван с втори астрологичен дом, който е дом на финанси, притежания, материални запаси.

Пълнолунието в Телец е в площ с Юпитер, което може да ни подтикне към безусловно търсене на наслаждение. Връзката на Пълнолунието с Меркурий ни притиска да изразим възприятията си. Със сигурност ще е интензивно и чувствено Пълнолуние, което ни тласка да споделим удоволствията с околните си: пътешестване, фамилно хранене, капризи сред влюбените! Може да донесе нова любовна история или повратна точка в живота ви като двойка.

Във всеки случай, с Марс и Уран, които се опълчват в същата ос като Пълнолунието и затъмнението, можем добре да си представим, че страстите ще бъдат по-интензивни и че няма да можем да избегнем изразяването им, изключително в случай че от дълго време ни вълнува някоя концепция, възприятие. Това е времето да се помирим със себе си, да се отпуснем и да се отървем от бремето!

Затъмнение на Луната настава, когато това небесно тяло навлезе в сянката на Земята, т.е. когато Слънцето, Луната и Земята са подравнени в една линия. Лунни затъмнения могат да се появят, единствено когато имаме пълнолуние, само че те не се случват всякога заради наклона на лунната орбита и не постоянно има такова подравняване.

Частичното лунно затъмнение и Пълнолуние са в съвпад с Алгол, известна звезда в астрологията със своята разрушителна и брутална природа, най-нещастната звезда в небесния купол. Това е лунно затъмнение, което ще роди огромно принуждение, жадност за „ кръв и възмездие “ и краен фанатизъм. Много е евентуално да последват най-тежките спорове от началото на здравната рецесия, тъй като търпението на хората от антидемократичните и противоконституционни ограничения стартира лека бавно да прелива и да минава в яд. Но към момента няма нужната мощ, от която се нуждае, с цел да завърти колелото на смяната, от която по този начин обезверено се нуждаем. За страдание ще поносим всевъзможни ограничавания, нови отнемания на демократичните ни права и нов опит за заплашване от политици, опити да ни манипулират по всевъзможен метод, да ни вдъхват боязън от оцеляване, боязън, който ни сковава и ни прави уязвими. И до момента в който не осъзнаем това, нищо не може да ни избави, даже самият Бог.

Всеки ще бъде обиден от пълнолунието и затъмнението малко или доста, само че знаците, които ще бъдат най-засегнати, са: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей (по-интензивно) и Козирог, Риби, Рак, Дева (по-малко интензивно).

Астрологичният дом в персоналния хороскоп на всеки, в който ще попадне частичното затъмнение на Луната в 27 ° 15` Телец на 19 ноември ще ни разреши да открием в коя област от живота си ще бъдем призовани да се отървем от това, от което към този момент не се нуждаем (разочарования, токсични взаимоотношения, усеща на виновност и т.н.), в случай че желаеме да се отворим за нови благоприятни условия и да поемем по нови пътища.

Телец/лунно затъмнение в 1 дом – Начинът, по който взаимодействаме с другите, нашия облик, егото

Близнаци/лунно затъмнение в 12 дом – Духовност, секрети, скрити врагове, самотност, изолация

Рак/лунно затъмнение в 11 дом – Приятели, стремежи, обществена среда, отбрана

Лъв/лунно затъмнение в 10 дом – Кариера, известност, самопризнание, триумф

Дева/лунно затъмнение в 9 дом – Личен напредък, дългите пътувания, висше обучение, философия, идеали, престояване в чужбина

Везни/лунно затъмнение в 8 дом – Наследство, задължения, трансформации, половост

Скорпион/лунно затъмнение в 7 дом – Сътрудничества, явните врагове, връзки, брак

Стрелец/лунно затъмнение в 6 дом – Ежедневна рутина, здраве, работа, отговорности

Козирог/лунно затъмнение в 5 дом – Флирт, творчество, развлечение, деца

Водолей/лунно затъмнение в 4 дом – Дом, Семейство, персонален живот, обичаи

Риби/лунно затъмнение в 3 дом – Комуникации, къси пътувания, братя/сестри, познати

Овен/лунно затъмнение във 2 дом – Пари, самочувствие, благосъстоятелност, ценности
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР