Пълната луна през януари 2022 г. ще освети нощното небе

...
Пълната луна през януари 2022 г. ще освети нощното небе
Коментари Харесай

Зодиите, които ще бъдат най-напрегнати по време на пълнолунието утре

Пълната луна през януари 2022 година ще освети нощното небе на 17 януари, когато навлиза в прочувствено сензитивния Рак. Ще се наложи да седнете и да оцените комплицираните си страсти - и вие също имате потребност от това, след цялата упорита работа, която сте правили в духа на сезона на Козирога. Но в случай че сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от пълнолунието на през януари 2022 година, може да ви се стори малко по-сложно от колкото от колкото си мислите.

Ето кои са зодиите, които ще бъдат най-засегнати от пълнолунието през януари.

Овен
Пълнолунието въздейства на положението ни! Ето по какъв начин!
Научете по какъв начин пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло. Цикълът на съня ви се променя Как спите, когато има пълнолуние? Вероятно с...
Прочети повече
Чувствате се по-замъглени от нормално, Овни? Това евентуално е тъй като пълнолунието се реалокира във вашата територия на дома и фамилията ви и изпитвате всевъзможни типове носталгия. Опитайте се обаче да не мислите за прекалено много тежки неща от предишното си.

Рак

За прочувствените Раци постоянно е тежко, когато ръководещата им планета е в тъкмо този знак. Това пълнолуние ще ви помогне да се отдалечите от грижата за другите и да се отдадете на качествена грижа за себе си. Но това няма да остане без сериозен размисъл и преосмисляне на целите ви.

Лъв
Какво не е желателно да вършим по време на растящата луна, до 17 януари
Луната ще бъде растяща до 17 януари. Много е значимо човек да знае в кои дни какво не е целесъобразно да прави, в случай че не желае да си навлеч...
Прочети повече
Тази луна се реалокира в дома на подсъзнанието ви, Лъв, тъй че в този момент е момента да погледнете обратно по какъв начин възпитанието ви е оформило вашите упоритости, метод на мислене и е оформило вашия мироглед за живота. Забавлението е вашият специалитет, само че това пълнолуние ви моли да бъдете съществени за миг.

Стрелец

Какво ви задържа обратно, Стрелци? Тази луна се реалокира във вашия дом на прераждане и промяна, тъй че това пълнолуние е обвързвано с поправяне на шума и суетата, с който сте привикнали. Отделете малко време за себе си и се отдайте на грижа за себе си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР