Пълна трансформация е претърпяла една от звездите, изгрели в Шоуто

...
Пълна трансформация е претърпяла една от звездите, изгрели в Шоуто
Коментари Харесай

Не е за вярване!! Вижте как се промени звездата на Слави Даниела само за 2 години!

Пълна промяна е претърпяла една от звездите, изгрели в „ Шоуто на Слави “, Даниела Пирянкова . И смяната не е единствено във външния тип – в рамките единствено на 24 месеца дребната Даниела е израснала кариерно със светлинни години.

Данна , както към този момент я назовават почитателите, блесна за първи път в „ Запознай се с дребните “, където направи същински възторг. Едва 12-годишна, тя скри шапката освен на Слави и „ Ку-ку бенд “, само че и на феновете. Пирянкова завоюва безапелационния избор на публиката, както и на бенда и подписа контракт със „ Седем-осми “.

Така дребната Дани стартира да обикаля по турнета дружно със Слави, Крисия и господин Андреев, трансформирайки се в фаворитка на почитателите.

Само две години по-късно Данна е неузнаваема. Днес, към този момент 15-годишна, надарената певица работи неуморно за „ Пайнер “ и твори шлагер след шлагер. Още с първото парче „ Бомба “ в колаборация с Джордан, Данна притегли вниманието на публиката. Във фичеринга й в песента на Кирил Атанасов „ Как ще си простиш “ също показва своите гласови данни.

Визията й търпи развиване с всеки идващ шлагер и през днешния ден никой не може да каже, че това момиче е младеж. Малцина са и тези, които си спомнят за 12-годишната Даниела от „ Запознай се с дребните “.

Истината обаче е, че звездата на Данна изгрява даже още по-рано. От дребна е извънредно музикална, което вижда и учителят й по музика. Явява се на редица състезания и печели голям брой награди. Вече 11-годишна тя прави мощно усещане на кастинга за Детска Евровизия и стига до първи кръг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР