Пълна лъжа, партенка, дебилност. Няма да се кандидатирам за кмет

...
Пълна лъжа, партенка, дебилност. Няма да се кандидатирам за кмет
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: Пълна лъжа! Няма да се кандидатирам за кмет на София!

Пълна неистина, партенка, дебилност. Няма да се кандидатирам за кмет на София - още повече от Има Такъв Народ. Това написа във Facebook журналистът Мартин Карбовски. 

" Не тъй като не ги одобрявам, в противен случай, а тъй като номинациите на Има Такъв Народ ги отстрелват един по един от барикадите и на Пеевски, и на Прокопиев. Дано най-малко през днешния ден Слави да е схванал, че главния зложелател на тази страна са патрициите от Шопско и Неправителствени организации грантоядите, които като комунисти не позволяват никого освен в политиката, само че и изобщо на държавна работа. Е, ще получат Възраждане, което е вярно ", добавя Карбовски в обявата си.

" За гореописаните всички хора номинирани от Слави, ще бъдат селяни, чалгари, плагиати, полово невъздържани и каквото там платите на клакьорите.

България умира сред тия две барикади и към този момент не е време за номинации. Време е за възобновление, само че не като име на партия, а като премахване на всички американски нахлебници и еничари, които бяха и са си от семействата на руските нахлебници. Иначе няма да ни бъде.

Чудно лято ви пожелаваме, пазете се и четете сред редовете до момента в който тичате сред капките!:))

Забележете: Капките на помията изливана от двете барикади постоянно уцелват хора, които в никакъв случай не са се занимавали с политика, в никакъв случай не били на държавна работа и с нищо не може да ги бутнете, с изключение на с гадости по вестниците.

Просто кликата не позволява смяна, по тази причина и се споделя Политическа партия ", написа още той в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР