Palms Bet е един от най-успешните български хазартни оператори към

...
Palms Bet е един от най-успешните български хазартни оператори към
Коментари Харесай

Защо все още няма PalmsBet мобилно приложение?

Palms Bet е един от най-успешните български хазартни оператори все още. Брандът може да се похвали с огромен брой клиенти у нас, посредством и на нападателната рекламна акция, която води. Има ли обаче налично и по какъв начин можем да играем през телефона си? Доста почитатели на онлайн залозите се интересуват от това и си коства да го обсъдим по-детайлно в идващите редове.

Има ли Palms Bet лично приложение за мобилни устройства?

Тук е моментът да отбележим, че на този стадий българската бетинг компания към момента не е създала лична апликация за мобилни устройства. Единственият метод да играете през телефон или таблет е употребявайки мобилната версия на уеб страницата, отваряйки го през браузъра си.

Защо обаче Palms Bet към момента не са създали лично приложение за iOS, Android и останалите известни операционни системи?

Разбира се, само ръководителите на букмейкъра могат да дават съответен и обстоен отговор на този въпрос. Може да има разнообразни аргументи за това, в това число:
Наличието на мобилно приложение да не е приоритет на този етап; Създаването на такова да се счита за финансова инвестиция, която за момента да не е изцяло оправдана; Приложение да се създава сега, без ние да сме наясно с това;
Със сигурност обаче не бихме били останали сюрпризирани в случай че в бъдеще Palms Bet изненада клиентите си със свое приложение. В последно време марката демонстрира мощно предпочитание за развиване, в това число отделяйки значително средства за рекламни акции с известни персони. Това е сигурен знак, че компанията върви напред, а сходни софтуерни нововъведения може би занапред предстоят.

Задължително ли е за един
хазартен оператор да разполага със лично приложение?

Да стартираме оттова, че съществуването на приложение е улеснение за потребителите. Само с един клик те могат да влязат в системата на букмейкъра, без да се постанова да отварят браузъра си и да го вършат посредством него. Това икономисва време и улеснява цялостния развой на работа.

От друга страна, което е евентуално още по-важно, добре направените мобилни приложения нормално са по-бързи от мобилните версии на уеб страниците. Една от главните аргументи е фактът, че приложенията пазят своите данни в самите устройства, които използваме, до момента в който при мобилните версии на уеб страниците те се съхраняват на сървъри. Това прави приложенията по-бързи и по-пъргави, което постоянно е голям плюс при ползване на каквато и да е интернет услуга.

От друга страна, постоянно приложенията са по-удобни за навигация от мобилните версии и усъвършенстват потребителското преживяване. Не е изненадващо, че най-големите
хазартни оператори в света от дълго време са създали свои приложения и не разчитат само на мобилните версии на уеб страниците си.

Заключение

Можем да обобщим, че на този стадий мобилната версия на уеб страницата на PalmsBet прави задоволително добра работа и не е причина да се откажете от услугите на този оператор. Хиляди клиенти на букмейкъра употребяват всекидневно “Палмите” през своите телефони и играта им протича изцяло обикновено. Определено обаче би било добре в даден миг марката да показа на публиката своя лична апликация. Както към този момент уточнихме, има някои преимущества на приложенията, които вършат потребителското преживяване още по-добре. От друга страна, това би било спомагателен плюс за Palms Bet от имиджова позиция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР