Палестинското терористично движение Хамас призова Съвета за сигурност на ООН

...
Палестинското терористично движение Хамас призова Съвета за сигурност на ООН
Коментари Харесай

Терористите от „Хамас“ искат ООН да прекрати бруталната война в Газа

Палестинското терористично придвижване " Хамас " прикани Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да постави завършек на " бруталната война " в линията Газа, съобщи Агенция Франс Прес.

Припомняме, войната беше стартирана от самото придвижване " Хамас " с офанзивата против Израел на 7 октомври, при която всеобщо бяха избивани цивилни и бяха похитени към 240 души, измежду които доста дами и деца, в това число бебета.

" Хамас " твърди, че за двата месеца война с Израел са убити повече от 17 400 палестинци, само че това изказване не може да бъде доказано от меродавен източник. Досега неведнъж беше открито, че " Хамас " си служи с дезинформация. Освен това, от терористичното придвижване не вършат разграничаване сред убитите негови бойци и починалите цивилни палестинци.

" Призоваваме Съвета за сигурност, интернационалната общественост и всички страни по света да сложат завършек на тази брутална война и да спасят линията Газа, преди да е станало прекомерно късно ", се споделя в изказване на пресслужбата на " Хамас ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР