Палестинските терористи от Хамас са канибали, това каза израелският мюсюлманин

...
Палестинските терористи от Хамас са канибали, това каза израелският мюсюлманин
Коментари Харесай

Израелски мюсюлманин: Терористите от Хамас са канибали

" Палестинските терористи от Хамас са канибали ", това сподели израелският мохамеданин Джамал Вараки пред медията от Еврейската страна мигнюз.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1015
Мъжът, който е член на организация от доброволци за реагиране при изключителни ситуцаии, описа за неговата работа по спасяването на оживели след кървавата офанзива от 7 октомври.  

" Тръгнахме към линията Газа под непрестанен обстрел. Някои мои сътрудници пострадаха, само че аз дойдох незасегнат в селището Беери ", показа той.

" Гледките бяха ужасяващи. Убити дами, деца и старци. Трупове с колани с експлозиви по тях. Оцелели разказваха покъртителни неща. Един смут се редуваше с различен ", описа мъжът.

" В Корана има експлицитна възбрана да не се убиват дами, деца и възрастни хора. Терористите от Хамас я потъпкаха. Те не са мюсюлмани, те не са хора. Те са просто канибали ", добави Вараки.

По думите на мюсюлманина: Аз изпълних своя дълг към Държавата Израел. Убеден съм, че всички ние в Израел, евреи, мюсюлмани, християни и други, ще останем единни против тероризма и ще победим терористите.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР