Палестинската въоръжена групировка Хамас заплаши да убие изрелските заложници, ако

...
Палестинската въоръжена групировка Хамас заплаши да убие изрелските заложници, ако
Коментари Харесай

Хамас: За всяко нападение срещу нас ще екзекутираме по един пленник

Палестинската въоръжена формация Хамас заплаши да убие изрелските заложници, в случай че израелската войска извърши въздушни удари без авансово предизвестие против жителите на линията Газа, оповестява Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

„ Всяко нахлуване против нашите хора без предизвестие ще бъде посрещнато с изтезанието на един от цивилните заложници “, се споделя в изказване на бригадите Езедин ал Касем, въоръженото крило на Хамас.

" Израел е във война с Хамас след „ бруталното кръвопролитие на цивилни “, сподели от своя страна израелският външен министър Ели Коен във видео изказване.

Той дефинира офанзивата на Хамас като " историческо кръвопролитие, което светът няма да не помни. Което Израел в никакъв случай няма да елементарни ".

„ По време на клането те стартират да отвличат заложници. Влачат бебета, майки и възрастни хора, оживели от Холокоста, на инвалидни колички “, добави той.

Коен благодари на интернационалната общественост за поддръжката за Израел.

„ Народът на Израел е единен. Ще възвърнем контрола и ще върнем сигурността и стабилността. Ще победим терора, тъй като няма различен избор “, сподели той. „ Вярваме, че тази поддръжка ще продължи, до момента в който посрещаме предизвикването да се борим с тероризма. “

„ Ние се борим за нашата татковина и ще победим “, приключи Коен.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР