Палеонтологичният музей Димитър Ковачев, филиал на Националния природонаучен музей при

...
Палеонтологичният музей Димитър Ковачев, филиал на Националния природонаучен музей при
Коментари Харесай

Палеонтологичния музей в Асеновград кани доброволци за Деня на Земята

Палеонтологичният музей " Димитър Ковачев ", филиал на Националния природонаучен музей при Българска академия на науките в Асеновград ви кани да отбележим дружно Деня на Земята.
Прочетете още
Всеки може да стане доброволец на Палеонтологичния музей " Димитър Ковачев " в Асеновград като се включи в акцията за освежаващо разчистване на площите към музея на 22 април, събота, от 11:00 часа. Организаторите са подготвили всички нужни материали.

След акцията доктор Димитър Плачийски ще опише най-интересните истории, свързани с находките в музея или за теренната изследователска работа. Всеки участник ще може да прегледа музея гратис.

Организаторите ще ви чакат пред Палеонтологичния музей в кв. Баделема, ул. 212, в 11:00 часа, на 22 април, събота. 

Денят на Земята се отбелязва годишно на 22 април от над поло­вин милиард души. България е от първите страни в света, които се причислиха към самодейността още през 1990 година  

Датата 22 април е оповестена за Ден на Земята по самодейност на интернационалното придвижване Earth Day Network. На този ден милиони хора се сплотяват в отбраната на околната среда - за чиста вода, чиста земя и чист въздух - всичко, което е належащо за живота.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР