Паленето на цигара на бензиностания може да ви коства живота

...
Паленето на цигара на бензиностания може да ви коства живота
Коментари Харесай

Мъж запали цигара на бензиностанция

Паленето на цигара на бензиностания може да ви коства живота и на близките.

Ако сте от хората, които си мислят, че знаците за забрана за пушене на бензиностанциите са просто за декорация и няма по какъв начин от една цигара да подпалите всичко, то наложително би трябвало да изгледате видеото в края на текста. Руснак изгледа обстановката от първо лице, откакто реши да възпламени цигара до момента в който зарежда с бензин своето " Рено ".

Инцидентът се е случил на 23 юли и за наслада на всички не приключва съдбовно или с огромни провали, заради това, че резервоарът на колата не избухва. Според локални медии, мъжът е получил леки изгаряния на краката, само че е в положително положение и се лекува в болничното заведение, пише Факти.бг.

Кадрите демонстрират по какъв начин мъжа възпламенява цигара и в същия миг искра пада и подпалва револвера за гориво. В идващия миг мъжа прави още една неточност и вади револвера за гориво от резервоара и пламъците обгръщат пода и разлялото се гориво. Бързата реакция и преместването на автомобила предотвратяват гърмежа му, а във видеото се вижда по какъв начин през това време още няколко коли напущат бензиностанцията. В последна сметка всичко приключва без доста вреди, откакто мъжът се връща, с цел да изгаси пламъците с пожарогасител.

A man in region, decided to light a cigarette at a petrol station. The result of this can be seen in the video.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР