Пълен отчет за проведените обществени поръчки е направен в община

...
Пълен отчет за проведените обществени поръчки е направен в община
Коментари Харесай

Община Пловдив отчете големите обществени поръчки пред МФ

Пълен доклад за извършените публични поръчки е изработен в община Пловдив по искане на Министерството на финансите.

Срокът, подложен от министерството, беше два дни, само че финансистите се оправиха в точния момент, макар че поръчките са доста, сподели кметът Здравко Димитров. По предписание на служебния министър на финансите Асен Василев всички огромни общини трябваше да показват доклади за публичните поръчки за над 100 000 лв..

Данните на община Пловдив са регистрирани от началото на сегашния кметски мандат, т.е. от края на 2019 година до момента.

Финансистите от администрацията припомнят, че всички публични поръчки минават за надзор през държавната Агенция, обявленията се разгласяват на електронния уебсайт на АОП, както и резултатите за извършените търгове.

Един от крупните обекти, за който в община Пловдив беше извършена социална поръчка за близо 12 млн. лв. е създаване на подлез " Модър - Царевец ". Строителството се прави под непрекъснат контрол на локалната администрация и към този момент няколко месеца интензивно се работи на улиците " Модър " и " Царевец ".

Очаква се през август - септември да бъде отстранена пасарелката и изпълнителят, нает от ВиК - ЕООД да стартира монтаж на Южен обходен колектор под жп линията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР