Пълен комплект медали спечелиха състезателките от клубовете Левски и Левски

...
Пълен комплект медали спечелиха състезателките от клубовете Левски и Левски
Коментари Харесай

Пълен комплект медали за България от турнира по художествена гимнастика в Загреб

Пълен комплект медали завоюваха състезателките от клубовете Левски и Левски Триадица на интернационалния шампионат по художествена гимнастика по ФИГ " Аура къп ", който се организира в Загреб.

В многобоя при дамите Даная Атанасова от Левски взе бронзово отличие, а Алина Коломиец от Левски Триадица се класира на четвърто място.

На финалите на обособените уреди  Коломиец се подреди втора на обръч, бухалки и лента, Атанасова зае четвъртите места на обръч, топка и бухалки и шесто на лента, а София Павлова от Левски Триадица е седма на топка.

При девойките старша възраст три гимнастички се подредиха в първите осем - Никол Валентинова от  Левски Триадица е четвърта, Анания Димитрова от Левски е шеста, а Жана Пенчева - осма. Валентинова се класира на всичките четири финала. Тя и Димитрова са първа година във възраст девойки старша възраст, което прави тяхното показване в действителност чудесно.

Жана Пенчева изигра доста мощен обръч на финала и с 28.800 точки завоюва златния орден. Никол Валентинова е трета на топка с оценка от 26.800, а Анания Димитрова взе бронз на бухалки с 24.700 точки.

При родените 2013 година Дария Манчева от Левски Триадица завоюва сребро в многобоя, злато на комбиниране без апарат и на топка.

Съдия за България на този шампионат беше Марина Грозданова.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР