Палавият Гонзо, който скоро седна на председателския стол на БФС,

...
Палавият Гонзо, който скоро седна на председателския стол на БФС,
Коментари Харесай

Ами сега? Гонзо стана татко, но не от благоверната си съпруга

Палавият Гонзо, който скоро седна на председателския стол на БФС, крепко е „ сгазил лука “

Георги Иванов-Гонзо и благоверната му брачна половинка Мариета скоро честваха 25 години брак. Тя е неговата ученическа обич, която работи като детска учителка в частта занималня.

Пословични са головете на левента в огромните дербита, само че той сполучливо „ вкарва “ и на женския фронт.

Из общественото пространство в столицата настойчиво се мълви, че Гонзо скоро е станал отново баща.

Той има пораснал наследник Александър от благоверната си жена, само че този път е „ опрашил “ фризьорка от „ Младост “. Цветелина е най-обикновена жена, само че е съумяла да замае главата на коцкаря и да му роди наследник.

Гонзо и Цветелина не са дружно, тъй като футболния началник въпреки всичко решил да резервира фамилията си с Мариета. Той не е признал бебока, само че близки до фризьорката споделят, че идвал постоянно и й помагал финансово.

Докато Мариета си пада по стилните интервенции, с цел да резервира младостта си-филъри, ботокси, ринопластика, мъжът й „ води война “ по нощни заведения и смъква де що му се изпречи пред погледа.

Сред най-известните мацки, които е вкарал в леглото са Цеци Красимирова, Светлана Гущерова, Джина Стоева  и още куп незнайни мадами. Дали и този път брачната половинка му ще си затвори очите след резила, както го е правила постоянно, единствено бъдещето ще покаже.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР