Палачинките са едно от любимите ни изкушения, които не си

...
Палачинките са едно от любимите ни изкушения, които не си
Коментари Харесай

4-те най-чести грешки при приготвянето на палачинки

Палачинките са едно от обичаните ни изкушения, които не си разрешаваме прекомерно постоянно поради по-голямото количество брашно, което има в тях. Въпреки това палачинките са превъзходен вид за бърза закуска, която може да бъде направена с нещо сладко или нещо солено – съгласно усета на всеки един от нас.
Много опитни кулинари вкъщи се затрудняват при приготвянето на палачинки, въпреки че те се вършат извънредно елементарно, в случай че знаем няколко съществени правила, които да съблюдаваме.
 3 хрумвания за предписания, които да приготвите с децата 3 хрумвания за предписания, които да приготвите с децата
Ще Ви предложим три хрумвания за ястия, които може да сготвите даже с Вашите тригодишни дечица, като несъмнено, по-големи деца биха се зара...
Ето кои са най-често срещаните неточности при правенето на палачинки:
1. Изваждате продуктите непосредствено от хладилника – тази неточност би трябвало да се заобикаля при приготвянето на всички типове тестени храни или сладкиши, които приготвяте. Винаги би трябвало да изваждате продуктите да постоят на стайна температура най-малко час, преди да започнете да вършиме палачинки. Така те ще се получат по-пухкави и вкусни, пробвайте!
2. Не следвате вярната рецепта – ще ви дадем най-лесната рецепта за палачинки, които постоянно стават съвършено. Ако ги вършиме от години и все не ви се получават, може би е време да промените рецептата. Ето и нашето идеално предложение: 2 яйца, 200 мл прясно мляко, 200 мл вода и брашно. Брашното се поставя на око, до момента в който сместа не стане гъста като боза. И сте подготвени!
3. Използвате неверния тиган – няма палачинки, които да се получат, в случай че тиганът ви не е подобаващ. Не е нужно да си купувате специфичен тиган за палачинки, нужно е просто да имате подобен с незалепващо покритие. Всяка палачинка става идеална, когато не залепва по дъното и не е нужно да мажете тигана непрекъснато с лой.
 Мързелив тутманик със сиренце, подготвен за 20 минути Мързелив тутманик със сиренце, подготвен за 20 минути
Необходими артикули: яйца - 2 бр. прясно мляко - 2 ч.ч. сирене - 350 г сол - 1 щипка брашно - 3 ч.ч. квас - 20 г прясна лой -...
4. Правите ги прекомерно тънки или дебели – идеалната палачинка се получава тъкмо от един черпак примес, която не трябва да се разстила прекомерно доста, само че и не трябва да става прекомерно дебела.
Не се отхвърляйте, в случай че не ви се получат от първия път! Винаги опитвайте самоуверено, до момента в който просто не станете майстори на най-вкусната закуска, която всички обичат.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР