Пакистан въвежда химическа кастрация като едно от наказанията за серийни

...
Пакистан въвежда химическа кастрация като едно от наказанията за серийни
Коментари Харесай

В Пакистан влезе в сила химическа кастрация за серийни изнасилвачи

Пакистан вкарва химическа кастрация като едно от наказванията за серийни изнасилвачи според закон, който също по този начин приканва за по-бързи правосъдни процеси против обвинени в полови закононарушения, заяви държавен чиновник.

Парламентът одобри закона в сряда и той влиза в действие неотложно, съобщи държавният чиновник Вакар Хюсеин, представен от „ А Нюз “.
Вътрешна македонска революционна организация упорства за въвеждане на химическа кастрация на педофили и изнасилвачи
" Поставяме на фокуса на обществото и химическата кастрация като наказване при обезчестяване, педофилия и други полови извращения ". Тов...

Химическата кастрация, която се прави благодарение на лекарства и е обратима, се практикува в Полша, Южна Корея, Чешката република и някои американски щати.

Миналата година министър-председателят Имран Хан съобщи, че желае да вкара наказването на фона на народен митинг против зачестилите закононарушения и съответния случай на майка на две деца, шофираща по основна автомагистрала, която беше измъкната от колата си и изнасилена от двама мъже под дулото на револвер.

По данни на организацията с нестопанска цел " Война против изнасилванията " по-малко от 3% от изнасилвачите са наказани в съдилищата в Пакистан.

„ Амнести Интернешънъл “ прикани за следствие на аргументите за половите похищения, вместо да се залага на по-строги санкции.
Закон за химическа кастрация на педофили одобриха в Украйна
На изключително съвещание Народното събрание на Украйна одобри закон за химическата кастрация на педофилите и основаване на обществен указател, койт...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР