Пак отиваме на избори - с връщането на мандата от

...
Пак отиваме на избори - с връщането на мандата от
Коментари Харесай

Z-Каст 151: Пак на избори! Какво ни чака - обсъждаме с Флора

Пак отиваме на избори - с връщането на мандата от третата партия, това е неизбежно. Следващият въпрос е тъкмо по кое време ще са те - и дали ще са дружно с евровота.

Но идват и доста други, по-важни въпроси. Наистина ли резултатът ще е както преди? Ще загубим ли три месеца и десетки милиони за връщане на кота нула?

В новия Z-Каст по тематиката ни гостува Флора Стратиева - до неотдавна известна най-много като YouTube звезда, само че към този момент и журналистка в Българска национална телевизия и БНР. Самата тя опита преди 2 години един позабравен способ на предизборно отразяване - като прекара по един ден с съвсем всички парламентарни партии.

" Започнах да върша видеа с политически отрязъци през 2019-та. Един човек разяснява - " доста ми харесват изрезките с Бойко Борисов ". Но Борисов не съм го включвала! Прерових видеото, коментиращият беше дал точното време - и виждам Валери Симеонов. Има една част от младежите, които не се интересуват, не знаят. Поне след тази поредност знам, че в случай че не друго, най-малко знаят кои са главните политически водачи. "

Според нея във всяко потомство има хора, които се интересуват от политика - и нейната цел е била да им помогне.

Каква акция ще водят партии, които до през вчерашния ден са управявали дружно? 

" Всяка една акция на ПП-ДБ до момента е била издигната на анти-ГЕРБ послания. Сега по какъв начин ще стане това? " Ще бъдем анти-ГЕРБ в ръководството! Ние сме единствената спирачка на цялостното окупиране на властта от ГЕРБ ", нещо такова, може би? А от ГЕРБ ще приказват отново за " шарлатаните "  и " неможачите ", тези, на които те им дадоха опция да ръководят ", означи Стратиева.

Според нея обаче няма нищо ново на политическия пазар - не се чакат явления. Освен, може би, изненадващата интензивност на " Възраждане " и Костадин Костадинов за евровота, който съгласно Флора непрекъснато приказва за него в обществените мрежи.

" Според мен той ще си закара някакъв постоянен електорат на евроизборите. Аз не съм видял другите партии въобще да приказват за това. В мненията под техните видеа даже пишат - желая да задам един въпрос, единствено не ми казвайте, че евроизборите са на 9 юни... то към този момент е станало меме в техните среди. "

Наистина ли най-консервативната и проруска партия владее социалките най-добре? Защо тогавашните пионери в интернет политиката - " Демократична България " - са изгубили инерция? Обезмислиха ли онлайн платформите публицистите по време на акция?

Отговорите на тези и доста други въпроси - чуйте и гледайте в новия Z-Каст 151:
Слушайте Z-Каст и в платформите, , , .Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР