Пак не случи на мъж Елеонора Манчева. Миската заряза Ивайло

...
Пак не случи на мъж Елеонора Манчева. Миската заряза Ивайло
Коментари Харесай

Елеонора Манчева заряза гаджето, оглежда се за нов паралия

Пак не случи на мъж Елеонора Манчева. Миската заряза Ивайло Илиев, научи „ България през днешния ден ” от няколко достоверни източници. Двойката възнамерявала женитба, само че в последните няколко месеца мъжемелачката решила, че и би трябвало някой различен.

От години Елеонора поддържа висок стандарт на живот - почивки в чужбина и у нас, спа процедури, салони за хубост са най-чести й занимания. Разбира се огромна част от тях заплаща точно Ивайло. Преди години той й подари чисто ново Ауди на цена от няколкостотин хиляди лева Елеонора и Ивайло са дружно от няколко години. Запознават се на събития за банкери.

Бившата брачна половинка на Владо Манчев не си губи времето и незабавно потегли на лов за нов мъж. „ България през днешния ден ” неотдавна вижда хубавицата в елитна столична дискотека. Манчева бе в женска компания издокарана шикозно.  Елеонора оглеждаше мъжете настанили се към сепарето й. Футболната брачна половинка търси половинка, която да вади пари най-малко колкото нея. От години Мис България и Мисис Вселена е на високи позиции в родна банка и заплата й там е няколко хиляди лева  Апетитната брюнетка има и личен бизнес с  агенция за недвижими парцели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР