Падналите в казана с автомобилна отвара автори от Hotcars не

...
Падналите в казана с автомобилна отвара автори от Hotcars не
Коментари Харесай

21 автомобила, които струват повече „в очите на хората“, отколкото на пазара. С тях лесно изглеждате по-мощни финансово, отколкото реално сте

Падналите в казана с автомобилна запарка създатели от Hotcars не изневеряват и този път на веруюто си да се гмуркат в дълбините на автомобилната Марианска котловина от информация и оттова да вадят бисери, невиждани обстоятелства и инсайти за промишлеността.

Настоящият има за цел да покаже кои коли имат по-високо “perceived value ” от действителната им пазар, изразено в парички. 

За облекчение на читателя ще дадем и ориентировъчна цена, от която потеглят тези налични, само че “скъпоизглеждащи ” коли на българския пазар. Ясно е, че в Канада, Съединени американски щати, Швейцария и тн. човек може да открие и още по-достъпни екземпляри, да си ги довлече в България и да си извърши една от фантазиите.

1. Cadillac CTS – под 50 000 лв.

Cadillac CTS от 2014 до 2019 е извънредно прелестен за шофиране автомобил. Окачването му е точно настроено, с цел да помогне на колата да придобие пъргавината, прецизността и уравновесеността, които се чакат от първокласен автомобил от по-висок клас. 

CTS получава висока оценка и за достойния си и изтънчен външен дизайн, който сигурно ще притегля вниманието, където и да отидете. Отвътре този автомобил от междинен клас съчетава комфорта и типичните за премиум колите мощни страни. 

Той се предлага общоприетоо с отопляеми и вентилирани предни седалки, тапицерия от изкуствена кожа с усет, настройки с памет за седалката на лидера, ръчно накланящ се и телескопичен волан с кожена тапицерия и лостчета за превключване, безключово запалване и доста други.

2. 2010-2019 Jaguar XJ – от 25 000 лв.

Задвижващият елемент е 5,0-литров V8, който генерира 385 к.с. и 515 Нм въртящ миг. Комбинирайте това с адаптивното окачване, олекотеното алуминиево шаси, както и интуитивното кормилно ръководство, и ще видите чевръст автомобил, който обезпечава едно от най-плавните пътувания в близост.

Доколкото в предишното Jaguar е имал репутацията на обезсърчителен автомобил, това потомство XJ в действителност беше един от най-надеждните коли в своя клас.

Това е чудесна причина да се сдобиете с подобен автомобил, даже преди да преминем към изненадващо спортното чувство за подобен огромен първокласен автомобил, а интериорът към момента е прелестно и съвременно място за сядане, даже и да е планиран преди повече от десетилетие. 

3. 2002-2008 BMW Z4 – от 10 000 лв.

Ето един безспорен шедьовър – първото потомство на BMW Z4. Този немски състезателен автомобил освен е измежду най-красивите европейски кабриолети, само че и се ръководи превъзходно, изключително в случай че под капака му има 3,0-литров шестцилиндров мотор.

4. 2001-2007 година Maserati Spyder – няма предложения в България, другояче от 40 000 лева

Разбира се, при използван автомобил ще има известна поддръжка, само че това е дребна цена за главите, които ще се завъртят за Maserati. Той е от една от най-луксозните марки и има дизайн, който наподобява прекомерно безценен, с цел да се допре даже до него. Spyder може да е по-стар, само че към момента дава отговор на актуалните стандарти за разкош.

5. 2004-2014 година Jaguar XK8 – от 18 000 лева

Преди да бъде сменен от F-Type, XK8 беше спортният автомобил за доста заможни хора, които се отхвърлиха от покупката на немски или италиански състезателен автомобил. Този превъзходен Jaguar от края на 2000 година наподобява пресен и през днешния ден – а и под капака не е по никакъв начин слаб.

Той разполага с 4,2-литров V8 мотор с мощ 300 конски сили, който изпраща автомобила до 96 благи в час за 5,6 секунди.

6. 2014-2021 BMW Серия 2 кабриолет
– от 35 000 лева

BMW Серия 2 продължава да е обичано на почитателите и към момента е един от най-„ наличните “ предлагани модели. Той също по този начин се предлага с целия жанр и класа, с които познаваме BMW, и наподобява по този начин, като че ли би коствал доста повече, в сравнение с в реалност.

7. 2012-2019 Cadillac ATS – от 33 000 лева

Cadillac към момента е на същото място, като има едни от най-достъпните първокласни коли на пазара. ATS генерално е съперник на C-класа и трета серия на БМВ, като за бенчмарк са употребили повече БМВ-то.

8. 2016-2019 Infiniti QX30 – от 30 000 лева

Infiniti е първокласното крило на една от най-известните автомобилни марки – Nissan – която надалеч не е евтина марка. С Infiniti те ускориха играта още повече и QX30 е доказателство за това. Плавните линии са много положителни, а цялостният кросоувър наподобява по този начин, като че ли би могъл да транспорти със жанр посетителите на фешън ревю.

Инфинити към този момент ги няма в Европа, само че можете да го сервизирате в сервизи на Мерцедес. Това е Mercedes GLА с Infiniti екстериорен дизайн.

9. Jaguar XE от 2015 година 25 000 лева

Jaguar е един от кралете, когато става въпрос за произвеждане на първокласни коли. Компанията обаче има и репутацията на безценен автомобил – до момента в който не настъпи обезценка. В случая тя към този момент е настъпила, цената е “обезвъздушена ”. Отново съперник на трета серия на БМВ.

XE идва с целия разкош и безценен жанр на другите модели на Jaguar, само че използваните не идват с висока цена. Можете да се сдобиете с XE от 2015-а година за малко над 60 000 лева- и тогава под капака му има V6 с компресор с наложително пълнене и 340 коня.

Освен това лого на Jaguar, той просто наподобява по този начин, като че ли е коствал доста пари със своите размери и дизайн.

Дизеловият 2.0, който е всеобщото предложение в България, е надалеч по-достъпен.

10. Lexus IS от 2014 година – от 30 000 лева

Когато се замислите за полудостъпни първокласни коли, едно от имената, които ви идват на разум, е Lexus. Това е първокласната линия на Toyota и те идват с повече класа и повече, ами, всичко.

Цената им може да е по-висока от тази на елементарната Тойота, само че въпреки всичко парите отиват за разкош с потвърдено качество. IS е един от най-хубавите модели на Lexus за покупка, без значение дали е нов или използван.

11. 2013-2019 Mercedes-Benz CLA – от 27 000 лева

Мерцедес-Бенц е синоним на разкош и благосъстояние, а CLA дава отговор на всички стандарти, сложени от предходните модели. Въпреки че разполага може да разполага единствено със 136 конски сили в базовата дизелова версия. най-малко наподобява необикновено и, несъмнено, предлага удобното пътешестване, с което Mercedes-Benz са известни.

Тук не можем напълно да се съгласим, само че от hotcars знаят най-добре.

12. 2016-2022 BMW X1 – от 28 000 лева

BMW има репутацията на безценен автомобил. Също по този начин, колите на BMW имат неповторим и премиум дизайн, който им печели скъпа аура. Въпреки това някои модели на BMW са много налични, макар че наподобяват скъпи – най-много заради ужасяващата амортизация, обвързвана с първокласните коли.

13. 2014 Mercedes-Benz S-класа  – от 53 000 лева

S-класата постоянно е била автомобил в челните редици на промишлеността, макар че в последно време това не е наложително. Имаше време, когато поглеждахте към нова S-класа и знаехте, че най-модерните технологии ще бъдат общоприети за множеството коли 10 години по-късно, само че може би към този момент не толкоз, защото навлизаме в ерата на електрическите и хибридните коли.

Това не значи, че времето на S-класата е отминало: в действителност надалеч не е по този начин. Тя към момента е прелестен първокласен автомобил, като цяло е благонадежден използван автомобил и заслужава да бъде флагманският седан на Mercedes.

Ние избрахме автомобила от моделната 2014 година, предпоследно (вече) потомство, при което цените стартират от 53 хиляди лв..

14. 2016 Audi A8 – от 50 000 лева

Подобно на S-класата, A8 е превъзходен избор за въздържан първокласен седан. Най-известен явно е S8, който е квинтесенцията на европейския Sleeper и автомобил, който ние обичаме.

Ако сте щастливи да се задоволите с по-малък мотор и по-плавно шофиране, общоприетият A8 към момента е изцяло прелестен първокласен автомобил.

По някаква причина те резервират цената си малко по-малко от S-класата, която преди малко разгледахме, макар че са на сходна възраст. 

15. BMW Серия 7, 2016 година – от 60 000 лева

Продължавайки тази начална тематика за немските първокласни седани от огромната тройка/ Отговорът е много, само че ние се спряхме на автомобил от моделната 2015 година, който, признаваме, е с няколкостотин $ по-скъп.

В интерес на истината безусловно всяко потомство Серия 7 ще ви служи с класа и отличие – от Е38 от 90-те години на предишния век с Джеймс Бонд до най-новото G70 с отворена паст. Серия 7 постоянно е била рационален избор за първокласен автомобил втора употреба и ние няма да се опитваме да потвърждаваме противоположното.

16. 2012 Porsche Panamera – 49 000 лева

Когато през 2009 година Porsche за първи път пусна Panamera на пазара, хората разбираемо се отнасяха много надменно към външния тип на това нещо.

Макар че през миналите 14 години той беше модернизиран и ретуширан, множеството хора ще се съгласяат, че Тайкан е надалеч най-привлекателният автомобил с четири порти, създаван от марката от Щутгарт.

Сега Taycan превъзхожда по продажби Panamera и 911.

Факт е обаче, че през по-голямата част от времето ще седите зад кормилото, а той е доста прелестно място за сядане. Panamera също е превъзходен автомобил за шофиране и единствено заради тази причина нямаме никакви скрупули да го сложим в този лист.

17. 2005 година Bentley Flying Spur – 55 000 лева

Интересен автомобил, Flying Spur всъщност е по-бърза и по-луксозна версия на към този момент бързия и първокласен VW Phaeton, който остава извънредно недооценен първокласен автомобил. Въпреки това автомобилът с емблемата на Bentley е този, който сме избрали тук.

Като оставим настрани снобизма във връзка с емблемата, Flying Spur в действителност е извънредно сходен на Phaeton, чак до обстоятелството, че техните цени падат необикновено бързо.

Двигателят W12 не оказа помощ да излекува този „ порокът “ с обезценяването, макар че към момента е страховит мотор и предава мощността необикновено гладко, което в допълнение към вълшебна возия дава много умерено преживяване.

18. 2012 година Range Rover – от 60 000 лева

Купете който и да е Range Rover и хората ще предположат, че се справяте добре със себе си, без значение на какъв брой години и каква спецификация, на капака му към момента написа „ Range Rover “, а по някаква причина това алармира благосъстояние и разкош.

Има много неща, които би трябвало да знаете, преди да си купите Range Rover, само че доста от недоволствата за надеждност нормално са по-малки при по-новите моделни години.

Избрахме най-новия в този ценови диапазон, моделната 2012 година, и последния от Серия 3. Върнете се с няколко години обратно и можете да получите даже Range Rover със суперкомпресор за този бюджет. Ще ви оставим да решите дали да изберете мощността или модерността.

19. 2006 Mercedes-Benz CLS – от 10 000 лева

CLS изигра значима роля за смяна на влошената известност на Mercedes във връзка с надеждността в средата на 2000-те години, защото съумя да обезпечи качество на направата, вълнуващо шофиране и нужното количество разкош в един пакет.

Всеки CLS от първото потомство насам продължава този прелестен стандарт и заради тази причина включването му в този лист е изцяло обосновано. За тези пари могат да се намерят разнообразни модели CLS, само че ние се спряхме на истинския модел, защото той даже оказа помощ за основаването на термина „ купе с четири порти “. 

20. 2015 година Land Rover Discovery Sport от 34 000 лева

Discovery Sport е методът Land Rover да размени много ужасния Freelander LR2 с малко по-модерно изглеждащ и, което е от решаващо значение, по-луксозен и затова по-скъп първокласен офроудър. Discovery Sport спомогна за усъвършенстването на продуктовата линия на Land Rover в трите обособени подразделения, които виждаме през 2023 година

Разбира се, доста е изкушаващо да изберем Range Rover от същата ера пред Discovery Sport, изключително като се има поради разликата в привлекателността на марката. Не се заблуждавайте обаче, тъй като можете да се сдобиете с образец с „ всички екстри “ Discovery Sport от първата година на произвеждане за същите пари като един много амортизиран Range Rover.

21. 2010 Maserati GranTurismo – от 63 000 лева

Вероятно още по-добър вид от гореспоменатия Maserati Spyder е неговият секси брат GranTurismo. Този състезателен автомобил с италианско родословие е оборудван с V8 от Ferrari, който издава някои от най-величествените звуци, познати на индивида. Той освен звучи добре, само че и наподобява ужасно, което го трансформира в другоземен автомобил.

Заключение от hotcars

Как да разберете дали един човек е в действителност богат? Истината е, че в множеството случаи в действителност не знаем – просто допускаме от това, което виждаме. Също по този начин, единствено по външния тип можем да предположим, че някой е здрав, обаче един елементарен здравен обзор постоянно разкрива противоположното. 

Същото важи и за визията, която имаме за хората, и за това по кое време ги считаме за богати. Въпреки това, без даже да виждаме банковата им сметка, за какво въобще считаме някои хора за богати? Това е просто – знаци на статуса.

Забележително е, че знаците на статуса са най-вече забележими притежания, които хората употребяват като индикатори за самостоятелния стопански статус.

Те постоянно включват, само че не се лимитират до къщи и коли. Въпреки това всички знаем, че от време на време „ би трябвало да се преструваш, до момента в който успееш “, а наличните коли, които наподобяват скъпи, евентуално оферират най-лесния метод да изглеждате свръхбогати с стеснен бюджет. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР