Паднала мълния уби на място 41-годишен мъж от пазарджишкото село

...
Паднала мълния уби на място 41-годишен мъж от пазарджишкото село
Коментари Харесай

Мълния порази млад треньор по време на мач в Лесичово

Паднала гръмотевица умъртви на място 41-годишен мъж от пазарджишкото село Калугерово. Инцидентът е станал към 18.30 часа на стадиона в село Лесичово, където се е играела другарска футболна среща сред тимовете на Лесичово и Черногорово.

Малко след началото на мача е завалял мощен дъжд и е паднала гръмотевица, която поразила на място 41-годишния мъж. Незабавно е изпратена кола за спешна помощ. Медиците единствено са установили гибелта на младия мъж.
 Мълниите и по какъв начин да се защитим от тях Мълниите и по какъв начин да се защитим от тях
Лятото постоянно е сезон на гръмотевични стихии. Затова е значимо да се знаем по какъв начин да се предпазим от мълнии. По време на гръмотевична стихия не...

Няма да бъде формирано досъдебно произвеждане, защото няма данни за закононарушение, а се касае за драматичен случай, оповестиха за Българска национална телевизия от Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Починалият е някогашен футболист, а сега е треньор на детска школа.

В сряда в София, като единият от тях - на 25 години, умря. Вторият потърпевш, на 26 години, е настанен в УМБАЛ „ Света Анна ”. 

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР