Падат маски, задръжки и всякакви ограничения, а нискотарифните авиокомпании се

...
Падат маски, задръжки и всякакви ограничения, а нискотарифните авиокомпании се
Коментари Харесай

Така почиват богатите и известните! Богатата българка на TikTok на луксозно пътуване в Рим

Падат маски, задръжки и всевъзможни ограничавания, а нискотарифните самолетни компании се надпреварват коя да даде по-добра оферта за самолетни билети. Със сигурност такава обаче не е употребила Богатата българка на TikTok Ванеса Кьосина, която се озова в Рим:

Рич Бич е влюбена в италианската столица, а от фотосите и сторитата ѝ се вижда, че за разлика от множеството туристи там, които залагат на комфортни облекла и обувки, тя е заложила на стилни и скъпи. 

Виж още: Горещо: Какво прави Андреа от Hell's Kitchen, когато... не готви? 

Ванеса е впечатлена от забележителностите в Рим, като за фонтана Ди Треви даже написа, че я е оставил без мирис. Явно Рич Бич за първи път е в Рим, само че въпреки всичко е съумяла бързо да се ориентира кое ѝ е обичаното:

Под тази фотография в стори тя написа, че кафето е второто ѝ обичано нещо в Италия. Първото били мъжете. 

Виж още: Транссексуалната плеймейтка Симона Галинова си ги сподели без сутиен 

Иначе неотдавна Ванеса бе упрекната, че ценностната ѝ система е " нула ", тъй като за нея е значимо мъжът да заплаща сметката в ресторанта на първа среща. " Не може да се оправям за него два часа, да отделя време за него и той да не ми покаже, че ме почита най-малко като ме почерпи или заплати сметката в ресторанта ", безапелационна е тя.

Изображение: https://www.instagram.com/vanessa.kyosina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР