Пабло Кареньо Буста, който преди броени дни стана шампион на

...
Пабло Кареньо Буста, който преди броени дни стана шампион на
Коментари Харесай

Пабло Кареньо Буста ще играе на Sofia Open


Пабло Кареньо Буста, който преди броени дни стана първенец на „ Мастърс “ шампионата в Монреал, e следващото огромно име, удостоверило присъединяване на Sofia Open 2022. Испанецът, който е №14 в света, ще играе в седмото издание на конкуренцията от сериите ATP 250 в София от 25 септември до 2 октомври.

Трофеят в Монреал е без подозрение най-престижният в кариерата на Пабло Кареньо Буста. Това бе седма ATP купа в кариерата му на сингъл. Испанецът – някогашен №10 в международната класация, е повторен полуфиналист на US Open (2017 и 2020) и повторен четвъртфиналист на „ Ролан Гарос ” (2017 и 2020). Има и бронзов олимпийски орден от Токио 2020, когато по пътя към почетната стълбичка победи Новак Джокович и Данийл Медведев.

Кареньо Буста е петото доста съществено име, което съобщи присъединяване си на българска земя. На Sofia Open 2022 ще играе италианската сензация в тениса и повторен първенец в „ Арена Армеец “ Яник Синер. Участието си съобщи и един от най-големите шоумени в тура и финалист от миналогодишното издание – Гаел Монфис. В България идва и носителят на три трофеи от „ Големият шлем “ Стан Вавринка. В София ще забележим и още една италианска звезда на бъдещето и настоящ член на топ 30 в света – Лоренцо Музети, спечелил неотдавна купата на ATP 500 шампионата в Хамбург. Така Sofia Open 2022 още веднъж се трансформира в един от най-силните шампионати от сериите ATP 250, а българската аудитория ще има шанса да гледа онлайн сериозен брой от най-хубавите тенисисти в света.

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

До края на днешния ден (28 август) е годна специфична промоция. Феновете имат опция да купят самостоятелни или пакетни билети със съществено понижение от 20%.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР