П оддържането на приятелство често се оказва трудна задача, особено,

...
П оддържането на приятелство често се оказва трудна задача, особено,
Коментари Харесай

Най-дългите звездни приятелства

П оддържането на другарство постоянно се оказва сложна задача, изключително, когато сте другари от години. Но, когато сте в действителност положителни другари, времето и дистанцията няма да трансформират връзките ви. Кои са холивудските звезди, които са запазили другарството си през годините, вижте във видеото от канала " " на.

Ева Лонгория и Виктория Бекъм

Двете са приятелки от повече от десетилетие. А дистанцията преодоляват с чести срещи в Zoom. Ева е кръстница на Харпър, а Виктория е дизайнер на сватбената рокля на актрисата. Двете постоянно се събират на празници.

Кендъл Дженър и Джейдън Смит

Двамата са другари още от тинейджърските си години. Когато филмът „ Twilight “ излиза по кината, Кендъл пропуща премиерата, а като същински другар Джейдън прави почтена прожекция за нея в домашното им кино.



Майли Сайръс и Кели Осбърн

И двете имат известни с музиката си татковци, само че съумяват да се снабдят със популярност, с помощта на личните си достижения. Кели е един от най-големите поддръжници на Майли, като разказва изпълнителката, като извънредно работлива и надарена.



Кристен Стюарт и Дакота Фанинг

Двете актриси се сближават на снимачната площадка на „ The Runaways “, а по-късно работят дружно и в „ Twilight “. Дакота Фанинг показа, че Кристен Стюарт и е помогнала да преодолее разлъка, доказвайки какъв брой добра другарка е в действителност.

Бионсе и Кели Роуланд

Бионсе и Кели Роуланд са приятелки още от детство, преди да стартират да пеят дружно като Destiny’s Child. Кели даже се мести да живее при Бионсе, като дете.

Дженифър Анистън и Джейсън Бейтман

Запознава ги общ другар, когато Дженифър е на 25 години. Двамата играят дружно в няколко кино продукции. Дженифър обича да назовава Джейсън „ дядо “.



Адам Лавин и Джона Хил

Изпълнителят и артистът са другари още от детство. Бащите им също са другари и двамата постоянно прекарвали време дружно, събирайки се в нечия къща.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу

Екранното другарство на трите актриси бързо минава в действителния живот и по този начин към този момент повече от 30 години. Те са толкоз близки че, по време на фотосите на „ Приятели “, синът на Лиса Кудроу счита, че Дженифър Анистън е неговата майка.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара След края на онлайн образованието, всички възпитаници са в класната стая. Учителката пита: - Колко е половината на осем? Целият клас мълчи, единствено Иванчо вдига… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТалибаните дадоха обещание по- " приобщаващо " правителство41-годишният мъж нямал престъпни проявиТе обявиха, че в случай че не получат гаранции, че ще бъдат обезщетени, ще изсипят унищожената си годишна продукция и пред Парламента идната седмицаСпоред водача на ГЕРБ опасността против Ива Митева е измислена, с цел да се отклони вниманието от сериозните проблеми " Ако не се съблюдават - може да се наложи да се вкарат и по-строги ", сподели здравният министър " Докато съм министър на финансите, няма да вземам участие в политически планове ", сподели служебният финансов министърНапрежението в Цетине растеТова ще се случи по две схеми, оповестяват от Министерството на земеделието " Избори 2 в 1 могат да бъдат проведени механически. Не за първи път ще се случи такова нещо ", разяснява в изявление представителят на ЦИК " Говорих с него и той ми донесе своята книга. В нея има 618 страници ", разяснява деканът на Юридическия факултет на СУ проблема към ИлиевТой към този момент има престъпни регистрацииНанесени са големи материални вреди, хора бяха евакуираниПървата борба на Арената има своя победителКакви са данните за последното денонощие у нас. Вижте и част от новините по светаПринцеса Шарлийн бе приета в болница по-рано тази седмица, откакто припадна след затруднения от зараза
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР