Певицата настояла да не присъстват родните чалгари. Идеята била да

...
 Певицата настояла да не присъстват родните чалгари. Идеята била да
Коментари Харесай

Азис бесен: Цеца му отказа

 Певицата настояла да не участват родните чалгари. Идеята била да бъде подгрявана от Азис, само че Цеца била изрично срещу. Това вбеси ромския славей. Припомняме, че преди години на различен неин огромен концерт точно той разпалваше публиката, само че в този момент тя не желае да повтори. Тогава събитието бе проведено от Ивайла Бакалова, която не съумя да построи кариера като промоутър и безусловно се провали.

 

Изпълнителката за пръв път ще пее в Бургас, а мястото е Морската гара. Билети за грандиозното събитие към момента се намират онлайн, а могат да бъдат закупени и на място. Има и сложени специфични маси за випаджии. Началото на концерта е планувано за 20 часа и се чака купонът да е огромен и публиката да бъде многочислена.

 

Припомняме, че кралицата на Балканската музика стартира кариерата си едвам на 14 години. В началото на 90-те се появявяат и шлагери като „ Kukavica ” и „ Beograd ”. През 2027г. се ражда албумът „ Maskarada ”, който безусловно я изстреля на върха и я прави най-обичаната балканска звезда. Певицата има издадени общо 16 албума и безчет шлагери. Последният излиза 2016г. Ще зарадва с шлагерите си посетителите на морския град.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: цеца Азис Ивайла Бакалова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР