П ървата номинационна битка за трети сезон на „Игри на

...
П ървата номинационна битка за трети сезон на „Игри на
Коментари Харесай

Приключенците печелят първата номинационна битка в „Игри на волята: България“

П ървата номинационна борба за трети сезон на „ Игри на волята: България “ към този момент има своя победител. Приключенците съкрушиха Шампиони и Бойци в дълга и сложна игра с непредвиден поврат. Носене на тежки варели, вървене на над 2 м. височина и комплицирана задача на финала бяха част от предизвикването на Арената, за което най-важна бе вярната тактика и точното систематизиране на всеки състезател в племето.

Въпреки безапелационната преднина на Шампионите във физическата част от играта, бързият разум и математичеки умения на Валентин съумяха да извърнат резултата. За няколко секунди той реши комплицирано уравнение и направи племето си победител. Междувременно Неделчо и Мани от Бойците също съумяха да се оправят с уравнението за няколко минути и се измъкнаха от номинационен съвет.

За първи път през новия сезон на „ Игри на волята: България “ Шампионите се срещнаха с красивата водеща Ралица Паскалева на родов съвет. Твърдението, че не може да бъде екипен състезател, донесе на Андрей 5 гласа и той се трансформира в първия номиниран. От своя страна, като капитан с два гласа, той избра с него на борба на следващия ден да отиде Красима.

Как ще премине втората номинационна борба? Ще съумеят ли приключенците, макар глада на Дивата река, още веднъж да спасят племето си или Бойците ще ги надвият? Кой ще се изправи в борба за избавление против Красима и Андрей? – ще забележим на следващия ден вечер в 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Учител задава следната задача на учениците си: - Две групи служащи поставят плочки на тротоар, дълъг триста метра. Групите са една против друга. Първата група… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОт управлението на TikTok признават, че сега системата не прави разлика сред възрастни и децаФилмът съдържа и подиуми, в които основната героиня страда от булимияИван Ченчев, Българска социалистическа партия: Към кого ни пришиват няма значениеДания неведнъж стяга имиграционната си политика през последните годиниСамоличността на жертвата не е установенаСтоев: През последните 30 години поддръжката на България не беше нищо друго с изключение на безвъзмезден акт на приятелствоМиналата седмица представител на талибаните съобщи, че Пекин им е заречен увеличена поддръжка и помощТерористичният акт остави огромен отпечатък върху френското обществоЛили Колинс избра приказна рокля на Ралф ЛорънСпециалисти направиха съпоставяне на характерностите на разновидностите на SARS-CoV-2Кайли Дженър има над 265 милиона почитатели в InstagramЕдната от композициите е била скоростнаЕвгений Зиничев опитал да избави живота на операторЧест е да удостоя със заслужени оценки изявени сънародници, посветили себе си на България, сподели президентътТече конкурс за нов директорски съвет, само че назначих краткотрайно изпълнителен шеф в борда, сподели министърътТуристическият отрасъл се подкрепя през 17 стратегии и схеми, сподели министърът на туризмаОт мрежатаEdna.b
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР