oznorГал Гадот, известната израелска актриса, която играе супергерой в редица

...
oznorГал Гадот, известната израелска актриса, която играе супергерой в редица
Коментари Харесай

Гал Гадот става лице на Huawei P20

oznor
Гал Гадот, известната израелска актриса, която играе супергерой в редица кино продукции, бе показана през днешния ден като лице на серията Huawei P20 на вечерно събитие, след световното показване на новите флагман устройства в Париж.

Серията от ново потомство P20 реализира салдото сред високите технологии и изискания жанр. Huawei среща функционалността с дизайна, с цел да показа съвършения помощник в всекидневието. Няма по-добър представител на тези хрумвания от Гал Гадот.

Гал Гадот – една съвременна жена, която отстоява своите вярвания. Изключителна актриса, която демонстрира професионализъм всеки ден. Майка на две деца, справяща се по едно и също време с домакинските си отговорности и с извънредно натоварената си кариера. И най–вече – изобретателен разум, който непрекъснато търси нови музи. Тя има потребност от благонадежден помощник, с цел да й оказва помощ с ежедневните отговорности, които могат да бъдат разпределени с един клик и малко помощ от камерата с изкуствен интелект и функционалности за добавена действителност.

Като изобретателен човек, Гал смята себе си за актриса и актьор, който търси ентусиазъм на всички места. „ Правя хиляди фотоси, с цел да открия актьора в себе си, и до момента не бях осъзнала каква значима роля играе изкуственият разсъдък в живота ми. Но до момента в който употребявам P20 Pro забелязах всички дребни неща, които съм правила, и за които към този момент не би трябвало да се безпокоя, да вземем за пример, да избера най–добрата фотография за обществените си канали, да избера верния ъгъл и светлина “. От много време Huawei работи с най–добрите сътрудници като Leica във фотографията, с цел да достави отличен артикул и да задоволи всички потребности на потребителите. Благодарение на тройната Leica камера с изкуствен интелект, вместо стотици елементарни фотоси, в този момент всеки може да направи фрагменти, спиращи дъха и да резервира единствено най–добрите.



Глобален, обществен, образен и софтуерен. Най–свързаният, образован и изтънчен артикул, създаван в миналото. Смартфоните Huawei P20 посрещат потребностите на бързо учещите се, инфлуенсърите, водачите в обществените мрежи и поп културата. За всички хора, които освен въплъщават бъдещето, само че и го основават. Гал Гадот показва всички тях. Тя работи и пътува из целия свят. По време на своите пътувания колекционира най–добрите мемоари и има опцията да ги показа със своето семейство и другари.

Гал изяснява ролята на технологията в нейния живот: „ Тя е част от всяка минута от живота ми и дава отговор на всички рутинни потребности, които имам. От една страна, когато пътувам по работа или със фамилията си, мога да запазя запаметяващи се моменти от тези пътувания. От друга страна ми дава увереността, че ще съумея с всички провокации, изключително с обезпеченото непрестанно потребление на устройството във всеки миг, с помощта на дългия живот на батерията и функционалностите за бързо зареждане. “

Изборът на Гал Гадот за лице на Huawei е изцяло натурален, защото тя е необикновен ролеви модел. Тя е наясно със своите качества и просветеност, които се трансфораха във вдъхновяващо обръщение за всички дами и за световното общество. Гал Гадот и Huawei имат сходни полезности. Първо, вярата в хората, които се борят, в тези, които се стремят към перфекционизъм и най – към този момент, мощна религия в преследването на фантазиите. Ангажирана майка на две деца, която се придвижва от живота вкъщи към работата и назад, която всеки ден има хиляди срещи и все пак съумява да откри време както за фамилията си, по този начин и за наличие на церемония вечери. Смартфонът не е просто устройство. Той е изява на персоналния жанр и сътрудник, който може да се оправи с всички провокации.

Красивият и тъничък дизайн и изтънчените цветове ни придвижват в новата епоха на технологията и хубостта. P20 и P20 Pro са идващите флагмани, които оферират премиум преживяване за потребителите. Те са ентусиазъм за развиването на капацитета да виждаме, усещаме и сътворяваме повече.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР