Означава ли това, че до сега винаги сме бъркали в

...
Означава ли това, че до сега винаги сме бъркали в
Коментари Харесай

Проучване показва, че хората с връзка от разстояние са по-щастливи

Означава ли това, че до в този момент постоянно сме бъркали в мнението си за сходни връзки?

Проучване, извършено за американското издание на тематика логика на психиката “Journal of Communication, твърди, че хората с връзка от разстояние по-често съумяват да запазят постоянни връзките си с половинката и са по-щастливи в резултат от това. Изследователите откриват, че този вид връзка е по-устойчива, тъй като сътрудниците влагат повече сила и изпитание в нея и имат задоволително доверие един в различен.

 Проучване демонстрира, че хората с връзка от разстояние са по-щастливи

Особено потребно за връзката е, в случай че през дълъг интервал при започване на връзките им, двамата сътрудници са живеели на разстояние един от различен. Това освен ги учи по какъв начин да се грижат за връзката си в изключително сложна обстановка, само че и построява по-силно доверие и дарба за връзка сред двамата.

Според друго изследване 75% от изследваните двойки, който са поддържали връзка от разстояние през даден интервал от връзките им, най-после се женят и остават дружно.

Макар че на връзките от разстояние, нормално се гледа с неуважение, изключително в България, те са доста по-често срещани, в сравнение с си мислим. Всъщност в Америка, над три милиона двойки живеят надалеч един от различен. Най-честата причина е работата или образованието – 40-50% от студентите в Америка са във връзка от разстояние.

 Проучване демонстрира, че хората с връзка от разстояние са по-щастливи

Средностатически двойките прекарват най-много 17 месеца отделени един от различен, само че споделят, че този интервал не им се коства толкоз дълъг, с помощта на днешните благоприятни условия за онлайн връзка.

Експертите поучават да се възползваме от актуалните технологии, с цел да поддържаме връзката си сполучливо. Видеоразговорите, да вземем за пример, са добър метод да скъсим дистанцията и да запазим диалога, допустимо най-близко до същинския.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР