Ози Озбърн слиза от сцената и повече няма да организира

...
Ози Озбърн слиза от сцената и повече няма да организира
Коментари Харесай

Ози Озбърн слиза от сцената. И европейско турне 2023 няма да има

Ози Озбърн слиза от сцената и повече няма да провежда турне. Планираните концерти в Обединеното кралство и Европа през 2023 година са анулирани. Причината Принцът на мрака да се " пенсионира " е здравословното му положение. 74-годишният музикантлично заяви тъжните вести за няколко генерации фенове на тежкия рок в Туитър.

" Това може би е едно от най-мъчителните неща, които в миналото се е налагало да споделя с правилните си почитателите... ", стартира Ози. Признава, че не е вярвал, че нещата ще приключат по този метод, само че е " прекомерно слаб ", с цел да може да продължи. Извинява се. И благодари.

This is probably one of the hardest things I’ve ever had to share with my loyal fans…
— Ozzy Osbourne (@OzzyOsbourne)
Ози още се възвръща от серия интервенции на гръбнака, последната от които бе преди 7 месеца. Преди 4 години той претърпя случай, който повреди гръбначния му дирек, а интервенциите са за да го спасят от парализа. Той бе диагностициран и с заболяването на Паркинсон, страдаше от разнообразни инфекции.

" Единствената ми цел през цялото това време беше да се върна на сцената. Гласът ми е добре. Въпреки това след три интервенции, лекуване със стволови кафези, безкрайни физиотерапевтични сесии и последното новаторско лекуване, тялото ми към момента е едва ", споделя фронтменът на Black Sabbath ".

Европейското му турне трябваше да стартира през май 2023 година - откакто няколко пъти беше отлагано - и поради влошеното здраве на Принца на мрака, и поради пандемията от ковид. През цялото това време най-верните му почитатели пазиха закупените още през 2019-а билети, за когато бяха първите оповестени дати. Ози Озбърн признава, че методът, по който хората са отказвали да се разделят с пропуските си за неосъществимото към този момент турне, го изпълва със примирение.

" Повярвайте ми, мисълта, че отчайвам почитателите си, ме скапва доста повече, в сравнение с в миналото ще можете да си визиите ", споделя рокаджията.

Разбира се, почитателите ще могат да върнат дълго защитаваните билети там, където са ги купили, а парите им ще бъдат възобновени.

Последното турне на Ози беше през декември 2018 година, когато той свири на Ozzfest в Ингълууд като част от обиколката No More Tours II.

Все отново музикантът оставя някаква вяра, че може и отново да попее на сцена: " Екипът ми сега мисли за метод къде ще мога да пея, без да се постанова да пътувам от град на град и страна в страна ".

А посланието му приключва с още благодарности и " Обичам ви всички ".

Джон Майкъл " Ози " Озбърн е роден в Бирмингам, Англия, преди 74 години и е на сцената от 1967-ма. Той е съосновател и вокалист на именитата хевиметъл и хардрок тайфа Black Sabath, преди Рони Джеймс Дио да заеме мястото му. Бързо печели купата Принцът на мрака. Със " Сабат " има 8 албума.

След 1979 година се отдава на солова кариера, в дискографията му с изключение на 13 албума и десетки шлагери, и има дуети, които ще останат в историята за всички времета - като този с Лита Форд и Close My Eyes Forever. През 2008 година получава може би най-голямото самопризнание за света на рок музиката - наградата Living Legend award. Има и своя звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис.

И откакто ситуацията е No More Tours, да чуем отново No More Tears.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР