Ойрошпед е първото частно дружество за логистика и спедиция, регистрирано

...
Ойрошпед е първото частно дружество за логистика и спедиция, регистрирано
Коментари Харесай

"Ойрошпед" предлага 360-градусови решения за своите клиенти

" Ойрошпед " е първото частно сдружение за логистика и спедиция, записано в България след 1990 година Днес компанията е към този момент с холдингова конструкция, като предлага на своите клиенти 360-градусови услуги в бранша - групажни линии и куриерски услуги в страната и чужбина, складова логистика, сухопътен, морски и въздушен превоз, IT решения.Основател на " Ойрошпед " е Стоян Панталеев Стоянов, който след дълготраен опит в Германия основава " Ойрошпед ". " Ние сме фамилна компания, а фамилният бизнес несъмнено е гаранция за това, че на клиентите ще бъде гледано с нужното почитание и почит и с мисъл за дълготрайно съдействие. " Това споделяше Стоян Стоянов, който за жалост ни напусна в края на 2021 година
" Ойрошпед " е българска група от компании, потвърдила се като повсеместен водач в логистиката, изграждайки дълготрайни връзки с сътрудници, клиенти, сътрудници и снабдители. Взаимното доверие и положително взаимоотношение са в основата на организационната и управническата просвета.

Към днешна дата сдруженията от групата " Ойрошпед " оферират цялостна палитра от услуги в региона на логистиката. Структурата сплотява над 10 компании, които обслужват десетки хиляди вносители и експортьори в страната, както и редица интернационалните компании.

Дружествата от групата са профилирани в обособени посоки и някои от тях оферират неповторими за страната услуги или тясна специализация, която е гаранция за качество, иновация и ноу-хау, заимствано от най-хубавите международни практики.
Реклама Дейност
Сред предпочитаните действия са превоза и складирането на препарати за растителна отбрана, семена за посев, рискови товари (ADR / RID / IMDG/ IATA DGR), храни за хора и животни, артикули под температурен и митнически надзор, където компанията е желан сътрудник на водещи производители и търговци в България. Предимство е и стратегическото разположение на складови бази на територията на цялата страна (Бургас, Варна, Лясковец, Пловдив, Русе, София и Стара Загора). Те са с обща застроена повърхност от 94 000 кв.м и общ потенциал от 25 800 палетни места. Извън приема и съхранението на артикули, при които се съблюдава най-голям стандарт за сигурност и сигурност, " Ойрошпед " предлага и редица спомагателни услуги като инспекция на качеството, етикетиране, преопаковане.

Новопостроената спомагателна складова база в Стара Загора е разпределителен терминал за вътрешните колета, а новите хранилища в Русе са построени в услуга на българския бизнес, който има активност в Румъния. В момента компанията интензивно влага и в построяването на складова база с повърхност от 6000 кв.м в Белград, чака се тя да влезе в употреба в границите на 2022 година
Разрастване и партньорска мрежа
" Ойрошпед " влага съществено в разширението на интернационалното си наличие. Групата има лични сдружения в Сърбия, Русия и Германия и дългогодишни партньорски взаимоотношения със сродни компании по целия свят, в това число и с Иран. Това основава сигурност на сътрудниците ѝ и дава опция да предлага спомагателни консултантски услуги, които подкрепят експорта на българските компании.

Международната агресия на групата се развива и посредством голям брой партньорства и мрежа от сухопътни групажни линии. Най-отличителните от тях са неповторимите групажни линии: Русия - България / Сърбия / Германия. " Ойрошпед " има регулярни линии също до Казахстан, Армения, Грузия, Иран и други страни от Близкия изток и Каспийския басейн.
Реклама
" Ойрошпед " развива сполучливо въздушна и морска спедиция към този момент повече от 15 години. Силните страни са във въздушните консолидации от Далечния изток, по-достъпно свободно съоръжение за морски транспорти, оптималните митнически интервенции, краткотрайно и митническо депозиране, контейнерна логистика с офиси на самите пристанища във Варна и Бургас, морски контейнерен импорт и експорт от Китай и до всички континенти през Варна, Бургас и Солун, ефикасен въздушен превоз по импорт и експорт на карго колета.

" Ойрошпед " реализира икономични и експресни куриерски услуги на територията на България под личната си марка " Ойрокуриер ", както и на територията на всички континенти посредством мрежата на SkyNet Worldwide Express. За онлайн търговците " Ойрошпед " предлага цялостно фулфилмънт решение, включващо доставката, съхранението на стоките, както и подготовката и изпращането на поръчките до крайните им получатели.

" Ойрошпед " е и измежду пионерите в България, които внедряват цифровизация в бизнеса си посредством дъщерното си сдружение " Техникъл сълюшън ". Корпоративната обществена отговорност е върховен приоритет за фирмите от групата. Мениджмънтът търси баланс на ползите на заинтригуваните страни и обследва непрекъснато опцията за основаване на по-оптимални логистични процеси, генериращи по-нисък въглероден отпечатък. Това ще докара в дълготраен проект с изключение на до позитивни последици за околната среда и до по-конкурентни крайни цени за клиентите на " Ойрошпед ".

" Качеството на предлаганата услуга подсигуряваме посредством непрекъсната инвестиция в създаване на редовно мислене и знание у нашите сътрудници и сътрудници. Налагаме одобрени интернационалните стандарти, като внедряваме софтуерни решения за бранша ", споделя ръководителят на съвета на шефовете Явор Панталеев.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Градове 2 Коментари и разбори 3 Политика 1 Политика 2 Градове 3 Икономика 1 Коментари и разбори 2 Отбрана 3 Икономика Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Транспорт
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР