ОвенЗвездите дават знак за вашето добро здраве днес. Въпреки това,

...
ОвенЗвездите дават знак за вашето добро здраве днес. Въпреки това,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 март: Козирози, опитайте да не се пренатоварвате физически

Овен

Звездите дават знак за вашето положително здраве през днешния ден. Въпреки това, ще бъдете малко обезпокоени и уплашени, заради разнообразни аргументи от стремежът ви да се справите с толкоз доста разнообразни задания едновременно. Късметът може и да не работи във ваша изгода през този ден.

Телец

Може да имате повече сила в по-ранните часове от деня, само че на по-късен стадий от деня, равнището на тази сила евентуално ще спадне. Препоръчително е да не се разстройвате от появилите се дребни проблеми, тъй като дребните проблеми най-вероятно ще станат още по-големи.

Близнаци

С напредването на деня ще се окажете с изразено възприятие за комизъм. Лесно ще се адаптирате към измененията през днешния ден. Вашата карма на драго сърце ще ви даде доста шансове през този ден. Подобрявайки връзките си с хората към вас, вие сигурно ще получите по този начин мечтаният шанс.

Рак

Ще се почувствате доста въодушевени и енергични и ще се справите с даже странни провокации през този ден. Положителните мисли и възторг ще ви оказват помощ да напреднете в живота си. Поемането на непотребни опасности може да ви коства доста през този ден.

Лъв

Препоръчително е да не се задачите прекомерно нависоко. Опитайте се да бъдете отвън светлината на прожекторите. В противоположен случай, надали нещата ще вървят по вода. допустимо да се обострят болките в ставите и в кръста, евентуално тона ще ви тормози. По - късно обаче болките ще стихнат и ще въздъхнете с облекчение.

Дева

През първата половина от деня може да имате стомашни проблеми, най-много свързани с метаболизма. Вземете нужните ограничения, с цел да предотвратите сходни неразположения. През втората половина на деня може да усетите позитивен резултат.

Везни

Обърнете внимание на здравето си през днешния ден. Възможно е да имате доста психологични натоварвания. Не бързайте да приключите всичките си задания за деня в най-кратък период, тъй като има възможност да почувствате мощни болки в главата, изключително тези от вас, които страдат от мигрена.

Скорпион

Вашата карма е предначертана, че този ден няма да бъде изключително удобен за вас. Така че не се опитвайте да вършиме неща, които биха могли да се окажат затруднение за вашия шанс. В такива моменти се изисква да бъдете деликатни.

Стрелец

Бъдете уверени и отворете сърцето си, тъй като несъмнено ще имате шанс, но залозите ще бъдат високи за вас. Здравето и настроението ви ще се подобрят с напредването на деня. Не е нужно да се притеснявате прекалено много за неща, които са се объркали през първата част, защото е евентуално нещата да се подобрят доста през втората половина на деня.

Козирог

Едва ли, всичко ще върви съгласно вашия проект през днешния ден. Ще има усъвършенстване на енергийното ви равнище през втората половина на деня. Възможно е да имате проблеми с гръбначния дирек, евентуално болки и това може да наруши спокойствието ви. Опитайте да не се пренатоварвате физически.

Водолей

Навярно, ще се ядосате, че нямате нужния проект, който старателно да следвате, само че прекомерно доста притискате шанса в ъгъла. Уверете се, че имате някаква визия по какъв начин да се справяте по най-хубавия метод в такива обстановки. Помислете през днешния ден за всички тези благоприятни условия, които сте пропуснали или пропускате.

Риби

Не се напрягайте прекалено много в дейностите си през този ден. Всичко, от което се нуждаете през днешния ден, е изясненост на мисълта. Може да останете комплицирани по отношение на някои значими решения, само че и ще поемете отговорността за тях. Въпреки че здравословното ви положение надали ще бъде ужасно, не трябва да се отчайвате.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР