ОвенЗасилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми.

...
ОвенЗасилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми.
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 февруари 2022 г.

Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на околните с проблеми. Ден на апел, отворени са каналите към други светове. Лесно се реализират запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се стартира, ще върви сполучливо, може да очаквате блестяща кариера, триумф при обществени и персонални изяви, предложения и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините напъните си с тези на по-амбициозните другари и близки, ще постигнете бърз резултат и триумф.
Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.

Лъв
За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да разбере, за какво у близките се оформя тъкмо такова отношение към него. А Вие, като човек непряк и заинтересуван, ще би трябвало да съумеете да му обясните всичко, и то оптимално налично, правилно и не доста обидно.

Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират маоколо получават независим живот.

Скорпион
Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред - това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Не давайте воля на своите страсти, тъй като това може да докара до кавги с роднините. И по-късно никой няма да си спомня, каква е повода за различията. Непланирана от преди задача от Шефа може да попречи на реализиране на Ваши персонални замисли. Колкото повече старания приложите за реализиране на фантазиите си, толкоз по-бързо ще постигнете резултат. Постарайте се просто да дочакате края на работния ден, а на следващия ден всичко ще бъде по различен метод. За вечерта не планирайте нищо. Планирайте разноските си за близко време. Пазете се от непредвидени и недомислени покупки.

Риби
Днес не би трябвало в нищо да се отклонявате от привичните, тествани времеви схеми за деяние. Нищо ново, с изключение на триумф, няма да имате. Много ще Ви помогне способността да вършиме похвали на нужния човек в точния миг. Това ще бъде задоволително, а по-късно нещата сами ще тръгнат без спънки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР