Овен Вярвате си, че това, което правите е най-доброто възможно и

...
Овен
Вярвате си, че това, което правите е най-доброто възможно и
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 април: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен
Вярвате си, че това, което вършиме е най-хубавото допустимо и това е прелестно, само че в действителност водещи би трябвало да са милостта и състраданието. Думи, към този момент позагубили смисъла и съкровеното си значение. Обърнете се към себе си, душата ви знае отговорите.

Телец
Ден, в който е добре да отпуснете душата си и даже в случай че можете да тръгнете на път. Може да се изкушите да поговорите за политика, само че това няма да ви накара да се почувствате по-добре, пък и може да си навлечете нечия злост.

Близнаци
Подгответе се овреме, тъй като близки родственици или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, в случай че нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в шерване проблемите на битието.

Рак
Грижите за материалното още веднъж ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, през днешния ден би трябвало да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да ви изостави.

Лъв
Доста ексцентричен ще ви се стори днешният ден, само че пък занимателен. Може да сте малко прибързани в думите и дейностите си, само че този път близките ще ви одобряват по-благосклонно. Все отново проявявайте повече такт.

Дева
Ще действате много самоуверено, уверени в своята безпогрешност. Това, несъмнено, е доста по-добре от терзания и нерешителност, само че също замъглява действителната ви преценка. Сигурността ви през днешния ден ще пристигна от общата работа, от приятелското рамо, подадено за поддръжка.

Везни
Не саботирайте сами себе си. Днес задоволство ще ви носи работата, от която сте видели краен веществен резултат. Мантрата ви за през днешния ден е полза и ефикасност. След повечко подготовки, всичко ще се подреди.

Скорпион
Днес ще се чувствате надалеч по-бодри и свежи от през вчерашния ден. Свърши работната седмица и към този момент с наслада можете да се отдадете на обичаните си неща. Интересни хрумвания ще ви хрумват, не ги оставяйте просто да профучат около вас, уловете ги.

Стрелец
Изведнъж ще се появят куп неща, които би трябвало да свършите. Вие сте работливи хора, надали ще се уплашите от работа, но личната ви колебливост ви пречи. Нали знаете, че вършиме най-хубавото за момента, тогава за какво е нужно да се притеснявате?

Козирог
Ден да се огледате в очите на другия. Днес, това което ще ви храни и ще ви носи чувство за сигурност и успокоение е някой, с който да можете да поддържате връзка като с еднакъв, някой, който да е задоволително самоуверен, с цел да ви покаже грешките и задоволително тънък, с цел да не ви обиди.

Водолей
Днес ще се чувствате добре, в случай че свършите нещо със личните си ръце, пък даже то да е едно измитане на пода. Наистина направете нещо свястно и потребно за всички.

Риби
Днес е хубаво да отделите време, с цел да си изясните връзките с хората към вас. Вие в действителност виждате нещата от всички гледни точки, само че май имате потребност от повече увереност, с цел да решите какво да извършите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР