ОвенВлюбените могат да се насладят на по-голяма интимност. Вашият приключенски

...
ОвенВлюбените могат да се насладят на по-голяма интимност. Вашият приключенски
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 март: Скорпиони, инвестирайте излишъка от печалба!

Овен
Влюбените могат да се насладят на по-голяма фамилиарност. Вашият авантюристичен дух ще сътвори магия в сърцето на колегата ви. Можете да разчитате на спонтанни положителни  изненади. Все отново не трябва да сте в химера с обичания си и би трябвало да разчитате на самообладание и ангажираност. По-добре е да не стоите надалеч от значимите планове, защото те би трябвало да бъдат приключени в обозримото бъдеще. Ще запишете всички висящи задания. Ще зададете поредност за тяхното довеждане докрай, по приоритет. С вашата ясна увереност е допустимо да извършите всички задания през днешния ден. През първата половина на деня парите ви ще бъдат изхарчени за нещата, които сте мислили, че ще бъдат подредени, без да харчите непотребни пари. Не е толкоз елементарно, това ще разберете още в самото начало на деня.
Телец

Може да не сте в положение да отделите на обичания си времето и вниманието, което тя/той желае. Бъдете деликатни, защото има възможност сътрудникът ви да се почувства пренебрегнат и това да докара до съществени проблеми. Препоръчително е да поддържате гореща връзка с колегата си и да оцените неговото/нейното самообладание. Натоварването ще бъде огромно. Все отново ще съумеете да се концентрирайте върху работата и да я завършите в точния момент. Може да се стремите към възстановяване на позицията си в офиса. Ще имате шанса да получите позитивни трептения. През първата половина на деня ще работите съгласно главния си темперамент по финансови въпроси. Докато през втората половина на деня евентуално ще се опитате да разберете обстоятелството, че всяка спестена стотинка е извоювана стотинка.

Близнаци

На път сте да внесете нов метод към актуалната си връзка. Прекарването на една приятна вечер ще ви даде меда на романтичността. Настроени сте да се забавлявате и възприятието ви за комизъм ще провокира усмивка на лицето на колегата ви. Връзката ще има позитивен резултат. Щастлив ден идва пред вас. Предвиждаме извънреден ден за напредъка на вашата кариера. Вашата работа ще бъде оценена уместно. Очакват ви нови отговорности. Ще се почувствате енергични и ще сте подготвени да завършите всички задължения. Най-вероятно ще имате мощното възприятие, че през днешния ден ще останете късметлии и това ще се трансформира в действителност. Ще можете да намерите мечтаните източници за набиране на вашите финанси. Ще можете да съберете най-ценното нещо - нужната информация.

Рак

Изявяването на вашите хрумвания и визии на вашия сътрудник в живота ще накара той/я да ви почита повече. Споделянето на отговорностите дружно ще понижи прочувствената ви тежест. Нещата в персоналния живот ще се оправят, когато спрете да се оплаквате от дребните проблеми. Ще се радвате да видите по-очарователна картина по-късно. От толкоз доста работа, която ви е предоставена, съвсем няма да имате време да се погрижите за себе си и да си починете качествено. След службата следват отговорностите у дома и домакинската работа, и едвам тогава идва времето за вас, когато сте изцяло изтощени. Ако би трябвало да инвестирате в нещо през днешния ден, то най-добре да бъде в здравето ви. Всичко друго би било неприятна концепция и загуба на пари.

Лъв

Може да се почувствате душевен смутени и прочувствено потиснати. В резултат на това може да нямате доста положително въодушевление. Следователно може да не сте в положение да обърнете цялостно внимание на колегата си. Половинката ви може да се почувства зле през днешния ден. Въпреки това, поддържането на топла връзка ще ви защищити дрязги и разногласия. Ако си изпуснете нервите в миг на яд, това няма да докара до нищо положително. По-добре се успокойте и не влизайте в остри спорове с сътрудниците ви. Не разчитайте единствено на родителите си да ви оказват помощ в сложни обстановки. Подложете се на тест да издържите на компликации, по този начин все едно няма кой да ви помогне и би трябвало да се справите сами. Вместо да се оплаквате, че не можете да си позволите нещо скъпо, то се концентрирайте върху това да си вземете нещо, което съгласно опциите ви и ще ви направи също толкоз щастливи.

Дева

Може да сте в въодушевление да споделите мислите си с обичания си, като че ли забравяте, че и вие би трябвало да сте добър слушател. Обърнете внимание на страстите на колегата си и подкрепете неговата/нейната психическа непоклатимост. Венера ви твърди, че ще внесете позитивна смяна в връзките. Не се влияйте от мнението на другите, с цел да изложите вашата персонална позиция и това, което смятате за почтено и вярно. Отстоявайте позицията си без значение, какво ще кажат сътрудниците ви. Не се чакат някакви приходи или загуби във финансовото ви положение. Трябва да стиснете зъби, до момента в който излезете от застоят, в който сте попаднали.

Везни

Днешният претрупан живот надали ще ви даде време за обич. Може да се почувствате взискателни във връзката и да станете малко арогантни по отношение на половинката си, предизвестява Юпитер. Не бива да позволявате на несъразмерната самонадеяност да вземе превес, защото това може да ви докара до проблеми. Насочете се към осъществяване на частна процедура, с която да си докарвате малко спомагателни пари. По този метод ще добиете и повече самочувствие като издирван експерт. Не бързайте да подписвате каквито и да било контракти, колкото и примамливо да наподобяват. Дайте си 24 часа и помислете дали няма някакви скрити условия и малки врати, които могат да се окажат неподходящи за вас.

Скорпион

Любовта и взаимоотношенията ще вземат нов поврат в живота ви. Няма да знаете, че едно почтено предложение може да докара до пълноценна връзка. Планетите, които ви следят, предсказват, че може да вземете прибързани решения в любовния си живот, по тази причина не го правете. Ще има провокации, само че се пробвайте да се разберете и останете отдадени. Работното място ще е изпълнено с извънредно доста спънки и компликации, които би трябвало да преодолеете. Само не се предавайте и не се отхвърляйте при всяка една компликация, а се съберете и продължете напред. Планетите през днешния ден ще са прелестна настройка за финансовия ви бранш. Възползвайте се от това и инвестирайте остатъка от облага в друга активност, която да развивате.

Стрелец

Препоръчваме ви да се справяте с любовта и брачните връзки нежно и с самообладание, да избягвате всевъзможни различия и да не натоварвате своите упования върху сътрудниците си. Споделянето на качествено време с колегата ви може да ускори интимността по сред ви. Важна работна среща е залегнала на звездната ви карта. Вие ще бъдете в въодушевление да се справите вярно с съответни полемики и работа. Предвиждаме, че е евентуално да съпоставите всички професионални събития и събития. Обработването на прекалено много неща едновременно ще ви остави изтощени до края на деня. Предвиждаме също, че през първата половина на деня е евентуално да имате финансови облаги. Ще можете да намерите резистентен метод на приходи. Вашият персонален и професионален кръг ще способства за приходите ви.

Козирог

Съветваме ви да не очаквате прекалено много от приятелите си. Препоръчва се да дадете приоритет на общуването с обичаните си хора, което може да осветли пътя ви напред. Може също да намерите аналитичното мислене за потребно. През деня може да съумеете да прекарате отлично време с обичаният си човек. Внимавайте за подбора на думите, които използвайте, изключително при диалози с авторитетни хора. Разчитате доста на опита си, само че през днешния ден ще ви е необходим и шанс, с цел да получите планът, който по този начин мощно желаете. Пазаруването може да ви донесе краткотрайно благополучие и еуфория, само че не забравяйте че парите изхарчени за всеки един продукт не могат да ви бъдат върнати, тъй че добре помислете, дали имате нужда от това, което купувате.

Водолей

Това е вашият ден за поддържане на здрави и любящи връзки. С обилие от мир и успокоение във вашата връзка и вашата по-добра половина, може да отделите обективен дял от времето си, фокусиран върху бъдещото обмисляне. Спазвайте професионалната нравственос и не споделяйте прекомерно персонални неща с сътрудниците ви. Концентрирайте се върху дилемите си без доста приказки. Единствените пари, които ви носят наслада, са те изкарани с доста труд. Спокойно може да се насладите на обичаните си неща без капка скрупули. Продължете да работите все по този начин настойчиво, с цел да запазите финансите си постоянни.

Риби

Малко миловидно  отношение у дома или просто позвъняване до обичания ви ще бъде задоволително, с цел да ви направи щастливи. Може да желаете да опитате нещо ново дружно с половинката  си. Една дребна изненада ще направи деня ви трогателен. Вероятно ще поддържате нежно-гальовна връзка. Искате да се изкачвате скоростно по кариерната стълбица, само че нещата няма да се получат толкоз бързо, колкото ви се желае. Следвайте си настойчиво задачите и бъдете непрекъснати в усърдието си. Не обръщайте внимание на това какво мислят околните ви за метода, по който си харчите парите. Те са си ваши, вие сте си проработили, тъй че имате правото да си купите това, което поискате.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР