ОВЕНВъзможни са измами, ако се занимавате с търговия в този

...
ОВЕНВъзможни са измами, ако се занимавате с търговия в този
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Добри приходи в края на месеца за Овните, Телците да не се впечатляват от дразнители

ОВЕН

Възможни са измами, в случай че се занимавате с търговия в този ден, макар че в края на месеца имате положителни доходи. Интуицията ви оказва помощ да прецените вярно дейности си и да не допускате неточности. Не се изненадвайте, в случай че ваши сътрудници се държат жестоко и предизвикателно и не им отговаряйте със същото държание. Подгответе се благи дами, че новото сантиментално въодушевление ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте незабавно. Сексуалните ви връзки с новите сътрудници са видимо хармонични, само че се чувствате засегнати и афектирани от несъобразяването с вашите стремежи.

ТЕЛЕЦ

Не допускайте спор на работното място, даже и в случай че ви провокират. Вашите служебни отговорности изискват да планирате деня си по този начин, че да се справите с тях до края на работното време. Не се впечатлявайте от страничните дразнители. При опция помогнете на ваш непосредствен, който се нуждае от съвет, само че му давайте обещания за заеми. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапна смяна в връзките, даже до решение за бракоразвод или разлъка, в случай че не сте сключили брак. Сексуалният ви живот не е съразмерен. Откажете се от желанието да се отдадете на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Съберете средства за благотворителна идея, единствено в случай че сте уверени надълбоко в себе си, че напъните си костват. Ако развивате личен бизнес обмислете по какъв начин по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. Обмислете добре дейностите си и проявете увереност в постъпките си, с цел да имате триумф в начинанията. Предпазвайте се от проблеми с брачния сътрудник. Не реагирайте нападателно на упреците му, че сте отсъствали от вкъщи си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни полови мигове.

РАК

Ще се радвате на триумф при уговаряне на покупко-продажби, в случай че работите за себе си и не се натоварвате с непознати отговорности, които ви пречат да се справите с вашите. Ще постигнете съгласие с деловите си сътрудници. Поставете началото на новите си авансово премислени и съгласувани задания. Не допускайте препирня сутринта, в случай че колегата ви не е дочул с кого и какво приказвате и е решил че си уговаряте любовна среща. Вечерта, в случай че не сте изпокарали, се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия.

ЛЪВ

Вашите безапелационни пояснения ще принуждават хората към вас да се съгласят с доводите ви и да поддържат новите ви хрумвания и инициативи след края на месеца. Не приемайте съществено инцидентно подхвърлените язвителни забележки. Бъдете деликатни при срещи с непознати. До обед не е удобно общуването с ваши родственици. Не противоречете, не говорете на висок звук и избягвате обидните изявления. Не уговаряйте сантиментални срещи. Сексът няма да ви достави наслаждение.

ДЕВА

Ограничете по опция диалозите с сътрудниците и с началниците си, с цел да не се изпокарате поради вашите сериозни забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. Всички прибързани дейности ви обричат на неуспех. Отстоявайте мнението си и бъдете правилни на себе си, единствено в случай че сте сигурни в правотата си. Може да ви се коства, че е настъпила нова рецесия в връзките с околните ви хора, само че това е ваше мнение, което не дава отговор на действителността. Не се тормозете от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с сантиментална вечеря и предпочитание за полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Изявете креативните си заложби без съмнение. Отдайте се на дейна работа и изясняване на връзките с вашите сътрудници. Предстои ви много претрупан в професионално отношение, само че и сполучлив ден. Няма да ви липсват страсти, настоятелен оферти и диалози, само че във ваша изгода. От вашето държание и непоклатимост зависи да се радвате на приятна новина от надалеч, която от дълго време очаквате. Отношенията в фамилията ви се възстановяват. Сексуалният ви живот изисква да сте в положително въодушевление, с цел да не отдалечите още веднъж обичаните си хора.

СКОРПИОН

Намерете компромисно делово решение, обвързвано с предстоящо от вас финансиране на нов план, с цел да ви поддържат. Не проявявайте несъразмерна наивност към хората от вашето обграждане, с цел да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, само че не трябва да ви тормозят. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник, само че за следващ път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят незабавно запознанството. Не се надявайте на хармонични полови връзки, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

СТРЕЛЕЦ

Зад кормилото бъдете деликатни. В този ден е по-добре да не обсъждате вложенията. От сутринта ще ви изненадат непредвидени обрати. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които демонстрират интерес към проектите ви. Не бъдете прекомерно доверчиви, в случай че ви убеждават, че ще са ви потребни. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто разочарованието се стовари над главите ви, в случай че сте съществено обвързани или фамилни. Сексуалните удоволствия с непознати сътрудници ще ви донесат съществени проблеми.

КОЗИРОГ

На работното място ще жънете триумфи. Поставете сполучливо начало на значими настоятелен диалози и осъществете срещи с нови сътрудници. Ще ви изненадат нови оферти. Съдбата ви дава късмет да се срещнете със остарели сътрудници, които ще ви бъдат потребни при реализиране на вашите нови цели. Не създавайте проблеми и в връзките с околните си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави приятност, даже и в случай че сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Хората, които през днешния ден подценяват вашите препоръки, ще изгубят от нежеланието да се задълбочат в думите ви. В тяхна щета е неналичието на предпочитание да ви чуят, само че късно ще я осъзнаят. Не се ядосвайте, а се отдалечете и не си губете времето с диалози и опит да ги убедите в изгодата за тях. Няма да са сполучливи запознанствата, изключително деловите. Откажете се от сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост, проблеми в персоналните връзки и разправии. Вашето неточно отношение към обичаните ви и сексът с ваша остаряла обич, ще раздразни околните ви и ще се развихри скандал.

РИБИ

Водите борба за превъзходство с ваш сътрудник, която е ненужна и натоварваща. Не надценявайте силите си и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е мъчно да вземете значими решения. Не се поддавайте на изнудване поради взет заем, който връщате в период. Запазете успокоение и се задълбочете в отговорностите си. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и да пътуват с обичаните си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си сътрудници, сексът може да ви разочарова.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР