Овен Вашето вълнение ще бъде заразно днес, но ежедневието ви ще

...
Овен
Вашето вълнение ще бъде заразно днес, но ежедневието ви ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 29 септември 2018 г.

Овен

Вашето неспокойствие ще бъде заразно през днешния ден, само че всекидневието ви ще бъде прекомерно интензивно за хората към вас. Опитайте леко да се изолирате, с цел да не затормозявате близките. Преценявайте добре обстановките през днешния ден.

Телец

Денят ще стартира доста безшумно и умерено за вас, само че в действителност през днешния ден ще бъде преломен миг за вас. Всичко зависи от това какво ще има към вас. Бъдете оптимисти и вярвайте, че смяната е нещо хубаво.

Близнаци

Ще получите информация, която не е предопределена за вас. Бъдете почтени и върнете това, което не ви принадлежи. Честността е доста значимо качество и в случай че я притежавате ще имате доста скъпи неща в живота си.

Рак

Днес ще се чувствате извънредно лимитирани. Сякаш сте заключени в клетка и влагате всичките си сили, с цел да се освободите. Напрежението е голямо, само че скоро ще се върнете към всекидневието си и всичко ще бъде наред.

Лъв

Обичате да действате сами, само че през днешния ден би трябвало да се присъедините в група. Това ще ви помогне да станете по-отворени към хората и по-социални. Правете нещо, което ви доставя наслаждение.

Дева

Вината може да бъде мощна мощ в живота ви - по-силна, в сравнение с можете да предположите. Изпитвате виновност за това, че сте избрали " лекия път ", по тази причина поемете някои опасности. Ще почувствате облекчение и ще бъдете по-щастливи.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР