Овен В гърдите на Овена клокочи постоянен гняв. Е, и? В

...
Овен
В гърдите на Овена клокочи постоянен гняв. Е, и? В
Коментари Харесай

Как да извлечете полза от клишето за вашата зодия

Овен

В гърдите на Овена бълбука непрекъснат яд. Е, и? В края на краищата животът е недопечен и неправдив. Когато сте изнервени, можете да постигнете всичко. Да претворите на дело нова бизнес концепция, да въртите на пръста си приятелите или да печелите разногласия. Дори това не всеки път да ви носи триумф, най-малко ще катализирате експанзията си в нещо положително.

Телец

Телецът се слави с търпението си. Добира се до задачата си тихомълком със забележително неизменност. Не на вятъра споделят за него, че има незабравим усет към парите. Телецът построява своята дребна империя постепенно, само че несъмнено, без другите даже да се усетят.

Близнаци

Близнаците непрекъснато търсят нови провокации. И това е обикновено, тъй като няма по-всестранно развити персони измежду зодиите от тях. Но непрекъснатата смяна е обвързвана с известни страхове. Поставете си за цел всеки ден да преодолявате по един боязън. Резултатът: това ще ви защищити от най-големия ви призрачен сън – скуката.

Рак

Ракът образува от ранно детство надълбоко прочувствен темперамент. Това постоянно му пречи да поставя кръст на предишното – в края на краищата всеки човек е общ брой от своите прекарвания. Но в случай че ги насочи към бъдещето, има огромен късмет да се развиете като многопластова персона.

Лъв

Лъвът обича да се оглежда в близките. Това обаче не е обвързвано толкоз с егоцентризъм, колкото с откровена обич към човечеството, на което Лъвът се стреми да служи с всички сили. Това ще му се удаде най-добре, в случай че първо се научи да обича себе си.

Дева

Девите са родени, с цел да вкарват ред в хаоса. Дали в офиса, в личния си дом или у другари – те си умират да подреждат, да сформират екселски таблици и да координират срещи. Това им придава особена стойност и тежест. Превърнете тези ритуали във всекидневни задания и сигурно ще се почувствате добре.

Везни

Везните са образцови дипломати. Те в действителност съумяват да омаят индивида с приказки. Понякога оставят на назад във времето личните си потребности в името на мира и спокойствието. Но здравословно ли е това? Да, тъй като най-после постоянно реализират мечтаното на правилото на тоягата и моркова.

Скорпион

Скорпионът е човек на крайностите, по тази причина му е мъчно да загърбва предишното. Ако обаче успее, е по-последователен от всеки различен знак и се възражда като феникс от пепелта. Така освен  сподавя ненавистни усеща, само че и се освобождава от ненужни енергийни вампири. 

Стрелец

Стрелецът се управлява напълно от импулсите си. Така може да се издигне до невиждани висоти, само че не без да заплати съответната цена. И какво от това? Който се бои от мечки, да не върви в гората!

Козирог

Козирогът е същински прагматик. Никой различен знак не умее като него да прави взаимни отстъпки, които в последна сметка служат за положително. Козирозите са експерти по оцеляването и незабавно надушват преференциалната договорка, щом им се показа. Живеят съгласно мотото „ Каквото имам, си го  имам “.

Водолей

Този знак е образец за приемливост. Защото точно по тази причина животът си заслужава да се живее. Водолеите разпознават неправилните структури, разчупват ги и ги трансформират. За тях напредъкът е преди стагнацията – несъмнено, постоянно в работа на един по-добър свят.

Риби

Рибите не се стопират на едно място в устрема си да схванат вселената. Пътят им е застлан с трагични жестове, като велики жертви, безразсъдни геройства и всякаква мистичност. Нищо не може да извади от равновесие този знак, тъй като е изпълнен с дълбоката религия, че нищо не се случва без причина.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР