ОВЕНТрудностите преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали

...
ОВЕНТрудностите преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите се радват на спокойствие, рушат авторитета на Рибите

ОВЕН

Трудностите преодолявате с лекост, в случай че анализирате събитията и сте избрали вярно държание по отношение на съперниците си, само че не и в случай че сте заядливи и подготвени да се борите с невидими неприятели, само че съществуващи във вашата фикция. Бъдете рационални и виновни. Не провеждайте настоятелен срещи и диалози, за които знаете, че ще ви донесат разочарования, а  Меркурий е в ретроградното си придвижване. Не разчитайте на шанса си. Не изневерявайте, даже и единствено с флирт, който съгласно вас е почтен, само че ще нарани надълбоко интимната ви половинка, а страданието на душата й ще е причина за отдалечаване и разлъка. Сексуалният ви живот е неудовлетворителен и ви депресира.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте предложение за нова работа, само че остарялото работно място. Съветвам ви  да не давате преждевременно единодушието си и да не предприемате смяната до края на този месец, тъй като Меркурий ви поддържа в своята назадничавост. През целия ден ви чакат блестящи изяви, само че се пазете от разочарования в персонален проект, поради завистта на ваши родственици, която ви преследва за следващ път. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, тъй като половите удоволствия ще ви излязат през носа още довечера.

БЛИЗНАЦИ

Убеждават ви да се включите в рисковани инициативи, само че не правете, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Откажете ги без съмнение, а когато се освободите от досадниците и се приберете удовлетворени вкъщи се отдайте на отмора. Обстановката на работното ви място не е изключително удобна поради вашите прибързани дейности, само че следобяд  ще грейне слънце и ще ви върне спокойствието. Нежеланието да разберете интимните си сътрудници е мотив за разправии вкъщи, които ще ви под напрежение и изнервят. Не реагирайте преждевременно и импулсивно, с цел да не отдалечите мечтаните полови удоволствия.

РАК

Намерете метод да изясните недоразуменията, зародили в фамилията ви предходния ден, тъй като ви потискат. Успехът и положителните доходи през днешния ден са за търговците, макар че Меркурий е в ретроградното си придвижване. На работното място бъдете деликатни в думите и дейностите си. Ако критикувате и иронизирате сътрудниците си ще си спечелите врагове, а помощта им ви е нужна. Вечерта се срещнете със остарели другари. Откажете се от уговаряне на сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ще ядосате околните си и поради вашето изменничество ще се развихри скандал и отвод от полови наслаждения.

ЛЪВ

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и другари. На работното си място поднесете новите си хрумвания и ги обсъдете с вашите сътрудници, без да налагате принудително мнението си. Ефектът може да е противоположен тъй като Меркурий е назадничав. По-добре не провеждайте настоятелен срещи и диалози и ги уговорете за идната седмица. Не взимайте прибързани решения.  Вечерта, макар че сте поканени на посетители в родственици, се чувствате най-добре измежду околните си и спокойствието на своя дом. Отложете поканата за посещение. Сексуалните ви връзки изискват да измененията държанието си.

ДЕВА

Вашата благотворителност в този ден води до непредвидени, само че мъчителни финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни движимости и бързо развалящи се артикули. Не е нужно да се презапасявате, единствено тъй като някой към вас го прави и упорства и вие да го вършиме, изключително като е представител на по-възрастните генерации. Бъдете деликатни, в случай че се постанова да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и мъчно се справяте със дилемите си при ретроградния Меркурий. Не са изключени проблеми в персоналния ви живот, които сте провокирали сами. Новото ви сантиментално въодушевление може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на полови удоволствия, в случай че не сте уверени в възприятията си.

ВЕЗНИ

Денят изисква от вас на първо място да се грижите за себе си, за достиженията и за триумфите си, а по-късно, в случай че имате опция и за близките. Не спорете с сътрудниците си, в случай че не сте сигурни във верността на информацията, която ви сервират, тъй като Меркурий е към момента назадничав. Независимо от нежеланието ви за дейна работа, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Нежеланието ви да разберете сътрудниците си е повода за нервност и нападателно държание и ще провокира съществени спорове в фамилията ви. Не се поддавайте на провокациите на околните си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, с цел да се откажете от половите удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете търпеливи и виновни към фамилните си отговорности и не бягайте от настоящи поправки, които е добре да организирате през днешния ден, тъй като в случай че ги забавите, те ще са причина за големи разноски, изключително откакто Меркурий е към момента назадничав. Не губете решителността си, в случай че сте на работното си място и използвайте опцията да блеснете с уменията си пред вашите сътрудници и настоятелен сътрудници. Рискът от проблеми в персоналните отношение съществува, в случай че закъснеете за уговорената сантиментална среща. Рано е да се изкушавате от случаен полов контакт, тъй като сте податливи на инфекции на половите органи, които мъчно ще излекувате.

СТРЕЛЕЦ

На работното място завършете започнатите задания. Ще зародят проблеми, които се постанова да разрешите по време на ретроградното придвижване на Меркурий, само че без поддръжката на вашите сътрудници, които завистливо отхвърлят да застанат до вас и да ви подадат ръка. От вас зависят бъдещите ви триумфи. В персоналния живот не бързайте да слагате завършек на връзките си и да поставяте ново начало, единствено тъй като сте се скарали с половинката си. Спокойствието в дома ви е най-хубавото лекарство против умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате желание да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси поради полов неуспех.

КОЗИРОГ

Бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото в този ден, изключително при настоятелен пътувания. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия, даже и не по ваша виновност и поради ретроградното придвижване на Меркурий. На работното си място не проявявайте нарцисизъм. Разпределете си добре времето, с цел да съумеете и да се справите със дилемите си  до края на работния ден и по-късно да си почивате. Не уговаряйте сантиментална среща. Последствията могат да бъдат непредвидени поради желанието ви да анализирате дейностите и минусите на сътрудниците си и непрестанно да ги критикувате.  Не се надявайте, че ще ви простят в случай че сте засегнали обичаните си хора и забравете за мечтаните полови мигове.

ВОДОЛЕЙ

Ще се радвате на мира и на вест за доходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, в случай че желаете да си спестите разправиите. Меркурий е назадничав.  Не пътувайте даже и в случай че имате уговорени служебни срещи и се постанова да сте зад кормилото! Ако сте задължени да заминете някъде, ползвайте публичния превоз. Не рискувайте. Близките ви чакат да се приберете за вечеря, както сте им дали обещание. Сторете го, с цел да избегнете ново напрежение в връзките преди края на месеца и на годината. Откажете се от фантазиите за полови удоволствия, в случай че не сте преодолели напрежението.

РИБИ

Обмислете измененията, които желаете да наложите. Анализирайте дейностите си и не допускайте такива, които разрушават престижа ви, тъй като Меркурий е назадничав и може да се разминете с задачата си. Песимизмът ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и диалози са сполучливи. Възможен е спор с родственици – причина за терзания в персоналния ви живот, които ви разсейват и ви пречат да сте продуктивни на вашето работно място. Имате обичан човек, който към този момент е потвърдил възприятията си към вас, по тази причина сте щастливи и бързате да се приберете вкъщи. Не пропускайте да се насладите на незабравими полови удоволствия. Семейните представители на знака да оправят проблематичните връзки.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР