ОвенТова е подходящ момент да си признаете, че никой не

...
ОвенТова е подходящ момент да си признаете, че никой не
Коментари Харесай

Емоционална събота за 4 зодии, не изпускайте късмета си

Овен

Това е подобаващ миг да си признаете, че никой не е самичък на този свят, даже и вие. Нищо, че можете. Проявете усеща, само че не изпадайте в прекомерна прочувственост, защото ще се усъмнят в искреността ви.

Телец

Пътешествията са хубаво нещо, само че би трябвало да се съобразяваме и с други фактори. Ако в действителност сте подготвени на лишенията, които ще ви аргументи плануваното ви пътешестване - никой не може да ви спре.

Близнаци

Границите са нещо хубаво, изключително при вас и най-много в връзките ви с околните ви хора. Уважавайте тяхното мнение, даже да го смятате за не задоволително извисено.

Рак

Завръщането в предишното е обвързвано с доста страсти. Дайте си време да се адаптирате и не бързайте да се захващате със съществени каузи. Като начало удължете утринното кафе с околните.

Лъв

Желанието ви да придобиете това, което сте си наумили, е непреодолимо, без значение от това, че съзнавате, че не ви е нужно. Помислете какво още бихте желали да имате и от блуждаене ще загубите предпочитание.

Дева

Днес не се оставайте да се вглъбите прекомерно доста в себе си. Срещнете се с най-веселите си другари и изкарайте една незабравима вечер.

Везни

Звездите ви предлагат да престанете да се въртите към предходна засегнатост. Другият не се изтезава, за какво вие би трябвало да давате от силите си? С позитивна настройка ще притегляте хубавото в живота си.

Скорпион

Ако усещате липса на нещо, това значи, че си нямате занимание. Ако пък досегашното ви е омръзнало, значи е време да го промените. Опитвайте, до момента в който се почувствате в свои води.

Стрелец

Тази събота може да объркате лицето, с което говорите. Уверете се, че насреща е точно този, на който желаете да кажете нещо значимо, в противоположен случай може да изпаднете в конфуза обстановка.

Козирог

Тази събота не се хващайте за всяка дреболия, с цел да оправдаете бездействието си заради липса на кураж. Колкото повече отлагате, толкоз по-малко увереност ще има у вас. Втурнете се самоуверено!

Водолей

Тази събота направете нещо друго. Надскочете себе си и си измислете предизвикателство. Имате потребност от оживление.

Риби

Тази събота си позволете всичко това, за което нямахте време преди. Със сигурност имате потребност от повече време за себе си.

Източник Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР