Овен Станете отрано и се разкършете, че да приготвите коледната трапеза.

...
Овен
Станете отрано и се разкършете, че да приготвите коледната трапеза.
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 декември: Тези 3 зодии трябва много да внимават

Овен
Станете овреме и се разкършете, че да приготвите коледната софра. Каквито сте кулинари и домошари сигурно ще извършите някой шедьовър.

Телец
Празник е, а сте си възнамерявали толкоз неща за извършване. Не прекалявайте, дано уговорките Ви бъдат свързани най-много с подготовката за празника.

Близнаци
Ведро ще Ви е през днешния ден на душата. Много смях и забавление ще съпътстват празника Ви и в действителност ще се почувствате щастливи

Рак
Празник е, позволете си да се повеселите. Не поемайте всичко към подготовката на плещите си, накарайте и домашните да свършат по нещичко.

Лъв
Вместо да се радвате, че иде Бъдни вечер, човъркате остарели рани. Оставете ги да зараснат, а дядо Коледа може и да Ви донесе жива вода за тях.

Дева
То е хубаво човек да е импровизиран и емоционален, но Вие прекалявате. Не е нужно да сте безусловно откровени. Някои неща е добре да премълчите.

Везни
Разваляте настроението на всички с намръщеното си изражение. Не може всяка минута да получавате доказателства какъв брой сте обичани, приемете го.

Скорпион
Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете посетители, че най-малко да имате по-голяма слушателска публика. Или си записвайте мъдрите мисли.

Стрелец
Ще се чувствате празнично и през днешния ден в действителност ще стават чудеса с Вас. Това ще Ви накара да кроите огромни проекти за идната година. Успех!

Козирог
Дано не изникнат инцидентни задания, тъй като ще Ви провалят проектите. Вярвайте, че всичко ще се подреди както очаквате,и в действителност ще стане по този начин.

Водолей
Бъдете по-сговорчиви с близките, по този начин и дядо Коледа ще реши да Ви донесе повечко дарове. Не говорете ненужни приказки, няма да Ви оказват помощ.

Риби
Ще има много неща за нареждане, до момента в който всичко стане както желаете. Но с положително въодушевление и повече помощници, всичко ще е наред, предварително.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР