ОВЕНЩе откриете противоречие в мненията на вашите колеги, които може

...
ОВЕНЩе откриете противоречие в мненията на вашите колеги, които може
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да пътуват с близки, Рибите на романтична вечеря

ОВЕН

Ще откриете несъгласие в мненията на вашите сътрудници, които може да объркат проектите ви освен за почивния ден. Не очаквайте помощ, а отхвърлете сами дилемите си и прегледайте работата на по-младите и неопитните. Не ви поучавам да пътувате. Избягвайте ненужните спорове на работното  място, с цел да не се окажете сами, без поддръжка. Не планирайте среща с другари, които сте поканили на вечеря, с цел да не изострите в допълнение ситуацията. По-добре се усамотете в компанията на обичаните си и се отдайте на интимни диалози и незабравими полови мигове.

ТЕЛЕЦ 

Не забравяйте, че опитите ви в почивния ден да се заемете с няколко задания едновременно няма да са сполучливи. Справете се с най-отговорната си задача, а в случай че имате време и с останалите, само че с самообладание и изчерпателност. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите ви връзки, подбудени от вашето  лошо въодушевление. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта- сантиментална среща, за която не трябва да закъснявате. Ако сте фамилни не изневерявайте, с цел да не съсипете хармоничните връзки в дома си, а и с цел да не се лишите от полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Заради крайности в държанието си може да се окажете в цялостна изолираност, макар че денят е почивен и ви разрешава умерено и без напрежение да се справите със отговорностите си на работното място. Наложете си самообладание и преодолейте своята заплеснатост. Това е методът да избегнете грешките. Вечерта намерете метод да се разтоварите от напрежението, като се разноските се или се срещнете с другари. В приятна компания ще се освободите от напрежението. Сексуалните удоволствия са другата опция да се заредите със сили.

РАК

Не ви поучавам в почивния ден да се проявявате като добродушни и лековерни, подготвени да поемете и работата на сътрудниците си. Колегите ви почитат и поддържат, само че може да ви наложат да поддържате връзка с хора, които не са ви приятни. Примирете се и по-късно ти отдалечете. След работа бързайте да се приберете вкъщи.  Проявявате схващане към проблемите на вашите близки. Днес ще ви изненадат с покана за сантиментална среща, която може да ви подари незабравими мигове вечерта, в случай че не сте фамилни и съществено обвързани. Ако сте фамилни, даже и да сте изтощени не се отхвърляйте и от мечтаните полови наслаждения.

ЛЪВ

Поредният сполучлив само че и почивен ден за вас не е за изпускане, само че не бъдете прекомерно взискателни към близките. Планирайте дилемите си, с цел да се справите без напрежение с всичките и да не пропуснете да се обогатите с нова информация. Откажете помощта на вашите сътрудници, които единствено ще ви пречат. Ако ви накарат да изяснявате връзките си не повишавайте звук. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапни промени в настроението. Отношенията ви за следващ път са подложени на инспекция. Сексуалните ви връзки са изцяло замразени.

ДЕВА

Днес, макар че деня е почивен,  бъдете дейни, без значение в какво въодушевление сте, изключително в случай че сте натоварени с нови, виновни задания, тъй като тяхното осъществяване ще ви донесе самопризнание и почитание. Очаквайте предложение за задгранично пътешестване. В отлична форма сте. Ваши другари търсят компанията ви. Доброто ви въодушевление и заразително. Не са изключени прояви на ревнивост, които ще доведат до наложително прехвърчане на искри  и до следващия скандал, в случай че не го избегнете. Очаквайте отводът на интимната си половинка от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Недоразумения в връзките с вашите сътрудници, зародили сутринта в почивния ден, могат да се отразят на настроението и самочувствието ви. Насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги съгласно предварителния проект и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с триумфа на вашите нови планове. Романтичното ви въодушевление е причина да сте изпълнени с любов към обичаните си хора. Те ще оценят вашето отношение, само че не се поддавайте на увещания за покупки, подбудени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а по-късно се отдайте на незабравими интимни мигове и полови удоволствия.

СКОРПИОН

Заетостта ви носи доходи в този почивен ден, само че сте застрашени от проблеми, поради склонността ви да спорите с хората, които са ви се доверили. Начинанията може да ви донесат триумф, в случай че не сте решили непременно да надскочите вашите съперници. Бъдете внимателни, рационални и виновни. От вас зависи дали ще имате посещаване на другари или ще се усамотите с околните си. Не пропускайте половите удоволствия поради нахални съседи, които отхвърлят да си тръгнат. Кажете им непосредствено, че сте изтощени и ще си лягате.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте пътешестване, обвързвано с разширение на бизнеса ви и срещи с нови задгранични сътрудници. Трудностите не трябва да ви тормозят. Проверявайте поднесената ви информация. Предстои ви спокоен, съразмерен, градивен почивен ден, който ви дава обещание персонални и професионални триумфи. Не допускайте интервенция в работата ви на инцидентни непознати хора. Ако се приберете ядосани и придвижите служебните си проблеми вкъщи спор с околните ви не е изключен. Помислете за основаване на семейство и съхранете хармоничните си връзки. Сексуалните удоволствия са естествения свършек на деня.

КОЗИРОГ

Ако не пренебрегвате служебните си отговорности в почивния ден триумфът е с вас. Вечерта изяснете повода за разногласието и ще се сдобрите. На работното място бъдете съвършени, в случай че желаете да получите справедливо самопризнание. Бизнесмените да не позволяват вложения, за които не са подготвени. Не се карайте с брачната си половинка, не си разваляйте деня си. Вечерта не уговаряйте срещи с другари, с цел да не се изпокарате с околните си. Ще ви изненадат с незабравима сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ви позволени, в случай че сте опознали добре новите си сътрудници и не сте ги срещнали в днешния ден.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте почивния ден, с цел да се обогатите с нови познания и да пътувате с вашите близки, само че внимавайте в случай че сте зад кормилото. Не пропускайте приятните диалози с ваши другари, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите срещи, в случай че са неотложни, преценявайте от всички страни, като е най-добре да не организирате служебни диалози. Време е да внесете естетика и в връзките с сътрудниците си, с цел да сте в естетика и вкъщи. Променете към по-добро връзки си в фамилията. Ако имате до себе си обичан човек се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения.

РИБИ

Предстои ви значим почивен ден за вашия предстоящ професионален път, не го пропилявайте, а съществено се замислете за посоката, в която би трябвало да поемете. Вземете решение дали да извършите промени и да разширите бизнеса си или да се насочите към нещо ново. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите, а и Съдбата ще ви поддържа. Намерете метод, в случай че сте обидили интимната си половинка, да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в прелестно заведение може да изглади спора посред ви и да ви подари с незабравими полови мигове.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР