Овен Ще бъдете много заети до обяд, но вечерта е много

...
Овен
Ще бъдете много заети до обяд, но вечерта е много
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 22 януари 2019 г.

Овен

Ще бъдете доста заети до обяд, само че вечерта е доста дълго предстояща от вас и денят ще мине по-леко, до момента в който се вълнувате за вечерта. Предстои ви една страхотна вечер, прекарана с обичаните хора, насладете й се.

Телец

Вие не сте от хората, които се опасяват да кажат това, което мислят или се срамят от нещо. Днес обаче ще изпитате мощно терзание в избрана обстановка и ще се наложи да се справите с това възприятие, което ви е доста непознато.

Близнаци

Емоциите ви бушуват и даже самите вие не можете да разберете какво мислите и какво чувствате. Мислите единствено за идващите няколко дни и забравяте да се наслаждавате на момента. Това е огромна неточност. Поправете се.

Рак

Днес сте изключително любопитни. Искате да научите всичко и то незабавно. Днес нямате никакво самообладание и това ви прави малко по-нервни от нормално. Отделете края на деня за отмора, с цел да бъдете заредени с сила на идващия ден.

Лъв

Днешният ден ще бъде претрупан и доста под напрежение, само че не се депресирайте. Вечерта ви ще бъде доста вълнуваща и занимателна. Ще прекарате вечерта на открито, с другари, което ще ви се отрази доста добре, ще се разнообразите и разведрите.

Дева

Дори не си помисляйте да напускате мястото, на което сте, в случай че не го желаете в действителност. Днес всички ще се пробват да ви дават препоръки и да ви поучават, само че не би трябвало да им обръщате никакво внимание. Доверявайте се само на инстинктите си.

Везни

Още един ден, в който се криете от света, а повода за това още не е известна нито на вас, нито на хората, към вас. Хората към вас ви обичат и поддържат, тъй че спрете да се затваряте в себе си, всичко ще бъде наред.

Скорпион

Днешният ден е съдбоносен за съществени занимания. Организирайте си една луда вечер, прекарана с другари и се забавлявайте като за последно. Има единствено един проблем- финансовата страна на нещата, само че не допускайте това да ви отчайва.

Стрелец

Във вашия живот нищо не се случва инцидентно. Винаги имате проект А, проект B и проект C. Обичате всичко да бъде добре планувано и да върви по проект, импровизацията не е по вашата част. Днес обаче нещата няма да вървят по проект...

Козирог

Днес всичко ще бъде по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Днес всички ще подхождат с схващане към вас, тъй че не се тормозете ненужно и не се напрягайте. Наслаждавайте се на днешния ден, защото такива неща не се случват постоянно.

Водолей

Повечето хора жадуват да свърши работния ден, с цел да излязат на открито. Вие обаче сте си основали супер уютно място у дома и то ви е безусловно задоволително. Ако и хората, които обичате, са към вас, ще бъдете най-щастливите.

Риби

Днес изпитвате голямо предпочитание да пътувате. Където и да е, с който и да е, просто желаете да пътувате и най-много да сте надалеч от офиса. Това не е нещо извънредно за представителите на зодия Риби, те не обичат еднообразието.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР