ОвенС настоящата планетарна конфигурация изглежда, че ще може да постигнете

...
ОвенС настоящата планетарна конфигурация изглежда, че ще може да постигнете
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 юли: Телци, ще ви поискат пари назаем

Овен

С актуалната планетарна настройка наподобява, че ще може да постигнете всичко това, което желаете в любовта. Притежавате онази харизма, която може да завърти главата на колегата ви, тъй че желанията ви през днешния ден може да се трансфорат в действителност.

Не бързайте да съдите работата на някой ваш сътрудник като неприятно изпълнена. Преценката ви може да е неправилна от обстоятелството, че не сте разбрали вярно нещата. Задавайте въпроси, преди да си дадете крайната оценка. Може и да научите нещо ново.

Парите, които сте спечелили по почтен път ще имат висока стойност за вас и ще ви е грях да ги похарчите, когато знаете какъв брой труд, пот, нерви и сълзи ви е коствало. Отпуснете душата си и се възнаградете с нещо, което ще ви направи щастливи, без да мислите за изхарчената сума.

Телец

Не се тормозете, в случай че на пръв взор наподобява, че всичко през днешния ден върви изкривено и с както и да се захванете, все нещо се обърква. Партньорът ви няма виновност за това и ще ви успокои да не се притеснявате за всяко едно дребно нещо.

Днес, ще блеснете в работата си с истинските си хрумвания, които ще визиите пред огромна публика. Много хора ще останат сюрпризирани от вашите пълномощия, знания и опит, и даже може да получите оферти за работа по нови взаимни планове.

Много е евентуално ваши близки или другари да ви изискат пари на заем. Обърнете внимание на личните си финансови проблеми, преди да се притичате на помощ за ваш родственик или другар.

Близнаци

Аранжирайте добре уговорките си за деня дружно с вашия сътрудник, с цел да си оставите свободно време, в което да обсъдите опциите за осъществяване на общите ви проекти за отмора. Важно ще е решенията да се взимат дружно с обичания ви човек.

Днес, ще разполагате с доста сила, само че имайте поради, че тази сила ще работи във ваша изгода, единствено в случай че работите сами върху самостоятелни от други хора планове. Самостоятелната ви работа ще ви даде опция да процъфтите.

Очаквайте положителни вести по отношение на финансите. Увеличаването на приходите ви несъмнено ще ви ентусиазира през днешния ден. Само внимавайте къде ги съхранявате.

Рак

Опитайте се да впечатлите колегата си с нещо ново и вълнуващо, което въобще не чака от вас – някое вкусно ядене, дребен подарък без мотив или резервация за спа уикенд. Определено ще се радвате, че сте взели положително решение през днешния ден.

Позволете си да се издигате в професионалния ви път като избягате от добре познатото, което прилагате от години. Както се споделя, ще се наложи да влезете в крайник с новостите, с цел да се развивате професионално.

Ако положителното ви въодушевление се отразява отрицателно на джоба ви, карайки ви да пазарувате неконтролируемо, то си осигурете позитивни страсти от други източници, разнообразни от шопинга. Игнорирайте рекламите в интернет, които единствено биха ви подразнили.

Лъв

Ако през днешния ден ви следва излизане на значимо събитие и ви липсва ентусиазъм какво да облечете, с цел да впечатлите близките, то не се тормозете да изберете и най-смелата композиция от цветове, защото ще отличите от тълпата с автентичност и жанр. Ако търсите обич, то се пробвайте да избягате от класиката и заложете на нещо ексцентрично.

Всичко обвързвано с работата ви ще се движи с гневна скорост и изключителна динамичност. Вероятно, ще се наложи да съвместявате няколко длъжности в една и да отговаряте на всевъзможни въпроси, даже такива, които са отвън вашите пълномощия.

Очаквайте изключителни разноски свързани с колата ви или обещано пътешестване, което ви следва. Осигурете си спешен фонд, с цел да не се постанова да търсите пари на заем на непознато за вас място.

Дева

Не отлагайте значим диалог, за който сътрудникът ви упорства. Обсъдете казуса, който стои пред вас, защото отбягването му може единствено да задълбочи нещата. Забързайте нещата и крайният резултат ще е с позитивен знак.

Комуникацията с множеството ваши сътрудници може да е мощно затруднена през днешния ден. Не обвинявайте себе си за този под напрежение работен ден, защото галактическите сили оказват въздействие на всички. Отложете значимите диалози за на следващия ден.

Може да мечтаете за скъпа кола или най-новият модел телефон, само че даже да си ги купите, най-вероятно няма да спечелите хорското почитание. Скъпите неща, които показвате няма да ви повдигнат в очите на другите, най-вече да засилите завистта към вас.

Везни

Денят ще бъде малко по-особен, тъй че не очаквайте нещата в любовта да вървят по проект. Срещите ви ще се проведат по-необичаен метод и най-вероятно във виртуалното пространство.

Това, което ще работи във ваша изгода е да демонстрирате по-голяма убеденост на работното ви място. Отстоявайте това, което знаете, че е вярно. Оставете да блесне вашата автентичност.

Радвайте се на живота и похарчете малко пари за себе си. Може да си позволите някои дребни удоволствия, тъй че не бъдете прекомерно стиснати към себе си.

Скорпион

Днес, може да се наложи да се занимавате с сключване на дадени документи, които касаят както вас, по този начин и половинката ви. Подкрепете колегата ви и обединете мненията си, с цел да вземете най-правилното решение, без да се обвинявате един различен след време.

Не се опасявайте да отстоявате мнението си, само че не прекалявайте прекалено много с натиска и кавгите с вашият управител. Не е изключено да имате неприятности с началниците си, тъй че контролирайте гнева и страстите си, с цел да не се стига до крайности.

Най-важното нещо, което би трябвало да извършите през днешния ден е да въведете ред във финансите си. Направете си сметка за всичко изхарчено и лист за това, без което не може да живеете. Харчете единствено за неща от първа нужда.

Стрелец

С планетарното систематизиране през днешния ден, ще сте по-решителни от всеки път да разберете същинските усеща и стремежи на колегата ви и до какъв брой съществени са те. Готови сте за сериозна връзка, тъй че остава да разберете дали половинката ви желае същото.

Вероятно, ще ви се сложи дадена задача, с която ще би трябвало да се справите сами без непозната помощ и всевъзможни насоки какво би трябвало да извършите. Имайте убеденост в себе си и знайте, че няма нещо, с което не може да се справите.

Не мислете, че сте по-слаб човек, изхождайки от финансовият ви статус. Стремете се да подражавате на някого, на който се възхищавате и се оправя прелестно с правенето на бизнес. Резултатите няма да закъснеят.

Козирог

Не се опасявайте да разкриете същинските си усеща пред индивида, който обичате. Денят ще е подобаващ за сходно признание, тъй че половинката ви да се влюби още повече във вас. Отворете сърцето си.

Работата ви през днешния ден ще има своите пикове и спадове. Постарайте се да не се задържате дълго време в ниските равнища на продуктивност и обезсърчение, от обстоятелството че не може да се справите с купищата работа и проблематични обстановки.

Добре проучете преди да купите или инвестирате в нещо. Сравнете мненията на разнообразни консуматори и преценете плюсовете и минусите.

Водолей

Ограничете фантазиите и витаенето в облаците, в случай че желаете да в действителност да подобрите персоналния си живот. Необходим ви е явен проект с съответни стъпки, с цел да действате по въпроса. Позволете на щастието да навлезе в живота ви.

Някои ваши сътрудници на високопоставени постове и с високо самочувствие, може да застанат на пътя ви през днешния ден. Избягвайте разногласията с тези хора и внимателно ги заобикаляйте, без да проявявате пренебрежение. Общуването с сходни сътрудници единствено ще задълбочи проблемите.

Много е евентуално, през днешния ден да ви загатнат, че би трябвало да си платите изключителна сума пари за дадена услуга. Запознайте се с правата си и не се хващайте на сходни въдици.

Риби

Очаквайте приятна изненада от половинката ви в този ден. Любовния ви живот ще се съживи и ще се изненадате какъв брой доста неща могат да ви свързват с колегата ви, стига да си говорите умерено, без кавги и заяждания.

Денят е удобен за взимане на значими бизнес решения. Не отлагайте прекалено много нещата, защото единствено ще си изгубите времето, което ще е ви е скъпо за плановете, по които работите. Идеите ви през днешния ден ще са блестящи, тъй че не се съмнявайте в себе си.

Използвайте ранните часове на деня, с цел да свършите работата си. Очаквайте огромен поток от клиенти до обяд. Очертава се добър ден за финансови приходи.

Хороскопът е направен за всички читатели на Glasnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР