ОвенПрочетете ощеВероятно ще сте откровени с партньора си и споделите

...
ОвенПрочетете ощеВероятно ще сте откровени с партньора си и споделите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 август: напрегнат ден за Рак, Козирог- духовната храна ще е акцентът за вас

Овен
Прочетете още
Вероятно ще сте откровени с колегата си и споделите това, което ви изтезава, и надлежно половинката ви ще адмирира тази ваша разпоредителност. Позицията на планетите ще ви даде зелена светлина да говорите самоуверено с обичаният човек.

Сега е най-подходящият миг да се усъвършенствате в това, което смятате за най-силната ви страна и да започнете да работите за името си във вашето професионално направление.

Доходите ви може да са на половина от нормалните за това време от месеца. Приемете този факт като краткотраен спад и не изпадайте в суматоха и обезсърчение.

Телец

Днес, диалозите с колегата ви евентуално няма да вървят добре. Може да се наложи да деянията много самообладание, с цел да не ескалират спорове. Общувайте с половинката си съгласно настроението и най-много тактично.

Плутон ще е на ваша страна по въпросите свързани с кариерата ви, тъй че ще имате шанса да откриете нов смисъл на живота ви и да следвате призванието си във вашия витален път. Предстои ви огромна смяна, която може да се окаже дълготрайна

Най-важното, което би трябвало да запомните през днешния ден е да не взимате прибързани финансови решения. Всяко преждевременно и безогледно решение, може да има отрицателен резултат през този ден.

Близнаци

Ще се чувствате необикновено през днешния ден със стабилността на връзката, която имате. С актуалното планетарно систематизиране и паричния комфорт, който имате, ще съумеете да осъществите всичките си проекти.

Влиянието на Юпитер, подсилено с силата на Слънцето ще ви предложи един извънредно положителен работен ден. Това е идеалният миг за започване на нов план или довеждане докрай на най-трудната част от план, който е към завършване.

Този ден ще е доста сполучлив за сключване на контракти и подписване на покупко-продажби за покупка или продажба. Не отлагайте това във времето, защото може да изпуснете някои много преференциални предложения



Рак

Обстановката в фамилията ви може да се окаже много стресираща и напрегната. Не е наложително да има съответен проблем, с цел да пламне искрата на абсурда. Повод постоянно ще се откри, тъй че не се обвинявайте взаимно през днешния ден.

Ако сътрудниците ви прекалено много ви занимават с персоналните си проблеми, не се чувствайте длъжни да ги изслушвате, губейки ви от скъпото време, в което може да свършите куп работа. Намекнете тактично, че различен път ще поговорите по-обширно.

Днес, може да ви изникнат някои непредвидени разноски, които да объркат сметките ви за финансите. Опитайте се да ограничите разноските в областта на заниманията и глезещите покупки.

Лъв

Ако през днешния ден си мислите да подготвите някаква изненада за колегата ви, може да извършите великодушен подарък на половинката ви, която да е тип инвестиция за семейството ви. Любимият ви човек ще оцени вашата далновидност, изключително в случай че е нещо, което може да ползвате и двамата.

Опитайте се да се освободите от мислите, че всички ваши сътрудници са ви съперници и се пробвайте да пречупите гледната си точка. Ако някой ваш сътрудник има потребност от помощ, се пробвайте да извършите каквото можете, без да гледате на него като на съперник.

Не изпадайте в крайности като това да си купите нещо доста скъпо и след това седмици наред да си купувате най-евтината храна, с цел да балансирате бюджета.

Дева

Колкото и да сте привързани към колегата ви, може би ще желаете да отделите малко време единствено за себе си и това, което обичате. Дайте си това време, в което всеки един от двойката ви, да се отдаде на ползите и заниманията си.

Днес, ще имате независимост да разгърнете капацитета си и да извършите всичко, което поискате в работата ви, без да бъдете спирани от шефът ви. Сега е моментът да реализирате концепциите си.

Може да се надявате по-заможните ви другари да ви оказват помощ в сложен за вас миг, само че най-вероятно и те ще имат същите финансови усложнения, и няма да съумеят да ви провиснал желаният от вас заем. Ще се наложи да се справяте сами и да свиете разноските.

Везни

Опитайте да извършите това, в което до в този момент сте проваляли десетки пъти. Много е евентуално през днешния ден да съумеете да осъществите задачите и концепциите си с поддръжката на звездите. Не отлагайте, а действайте тъкмо в този момент.

Най-важното нещо, което би трябвало да запомните през днешния ден е да не бързате да приключите работата си, с цел да си тръгнете по-рано. Всяко едно нещо, което сте създали небрежно, може да ви забави, защото ще би трябвало да го започнете изначало.

Това, което би ви помогнало през днешния ден е позитивното и пъргавото мислене. Каквито и финансови неволи да стоят пред вас, ще съумеете да намерите метод да се справите и да излезете от сложната обстановка.

Скорпион

Не очаквайте през днешния ден да постигнете някаква фрапантна смяна в персоналните ви връзки. Най-вероятно, мъчно ще прокарате концепциите си за промяна, само че може да извършите колегата ви най-малко малко по-щастлив.

Вероятно, през днешния ден ще желаете да прекарате повече време вкъщи си и няма да имате доста възторг и сила за работа. Преди заслужената ви отмора вечерта, ще би трябвало да се потрудите на работното ви място и да не оставяте днешната работа за на следващия ден.

Денят ще е сложен за вас във финансов проект, само че най-малко няма да имате непредвидени разноски, които да ви основават спомагателен стрес. Купувайте единствено най-необходимите неща за семейството ви и търсете понижени продукти, които са на промоция.



Стрелец

Изчистете всички съмнения и страхове, и продължете напред в реализирането на сантименталната си изненада. Половинката ви ще остане прелестно сюрпризирана и мощно впечатлена.

Най-вероятно ще останете релативно спокойни и съсредоточени в изпипването на всеки един подробност в работата ви. Не се влияйте от близките и поддържайте личното си движение на работа.

Старайте се да се придържате към предварителният ви финансов проект и да не вършиме непотребни разноски, които биха нарушили салдото в бюджета ви. Оставете огромните покупки и покупко-продажби за някой различен по-благоприятен ден.

Козирог

Денят ще е удобен да посетите някакво събитие обвързвано с изкуство, просвета и хармония. Духовната храна ще е акцентът за вас в този миг, тъй че потърсете билети за спектакъл, кино, опера, галерия, концерт или нещо сходно.

Може би, през днешния ден ще се лутате като в лабиринт, в търсене на най-правилното решение на даден проблем в службата ви. Зад всеки един ъгъл може да се крие отговорът, който търсите, тъй че стъпвайте постепенно и деликатно.

Ако реализирате някакви спомагателни доходи през днешния ден, може да почерпите най-близките ви хора, споделяйки насладата си. Бъдете великодушни и помогнете на някой в потребност, за ви оказват помощ и на вас в сложни моменти.

Водолей

Позволете на колегата ви да прави това, което желае, даже да позволява неточности. Едва ли, в този момент препоръките ви биха били чути от половинката ви. След няколко дни ще имате опцията да поговорите и да се разберете.

Днес може да сте много разсеяни и да допускате куп нелепи неточности от бързане и нехайство. Игнорирайте всички разсейващи фактори и сътрудници, които приказват за проблемите си.

Не бързайте да се радвате, че сте създали сполучлива договорка, преди да сте получи парите си. Едва, когато всичко е финализирано и средствата са постъпили по сметката ви, може да се отпуснете и да си купите нещо персонално единствено за вас.

Риби

Вероятно, през днешния ден ще сте много претрупани както с персонални, по този начин и със служебни задания. Помолете колегата ви да ви помогне с каквото може, с цел да се справите по-бързо с всички задължения. Половинката ви ще се радва да ви спомага.

Подготовката ви за значима изява или събитие, на което ви следва да присъствате, ще осмисли работата ви и по този начин денят ще премине незабелязано за вас. Ще се справите сполучливо с всички работни задания през този ден.

Днес ще би трябвало да се занимаете с изчисляването на разноски и заплащане на сметки, нещо което по принцип ви е много стресово и напрягащо. Приключете по-бързо с тези неща, с цел да не мислите за това през целия ден.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР