ОвенПрочетете ощеВъзползвайте се максимално от всяка възможност да вдъхнете нов

...
ОвенПрочетете ощеВъзползвайте се максимално от всяка възможност да вдъхнете нов
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 май: Лъв- подкрепете приятелите си, Скорпион- бъдете търпеливи

Овен
Прочетете още
Възползвайте се оптимално от всяка опция да вдъхнете нов живот на вашите хрумвания и проекти. Полезни са както диалозите, които водите с другари или близки, по този начин и смяната във вашия мироглед. Бъдете отворени за нови прекарвания и хрумвания, показани пред вас, само че не се оставяйте да бъдете отклонени от първичния си път. Продължавайте да бъдете правилни на себе си, доколкото можете.

 

Телец

Целите, които сте преследвали от известно време, най-сетне ще бъдат в обсега ви и вашите проекти ще са подготвени за осъществяване. Вероятно ще се ободрени от насърчението, което получавате от всички, което ви въодушевява да предприемете главните нужни стъпки. Стъпете крепко на земята и преследвайте задачите си поредно и те ще се осъществен.

 

Близнаци

Възползвайте се оптимално от връзката си, като прекарате едни чудесни часове с индивида, който обичате най-вече. Възползвайте се от опцията да говорите за всички нерешени проблеми посред ви и помогнете за подсилване на връзките ви за бъдещето. Ако сте необвързани, когато става въпрос за обич, шансът е на ваша страна. В случай, че планирате да извършите някои финансови ангажименти или покупко-продажби, изчакайте малко и обмислете нещата през свободното си време.

 

Рак

Бъдете рационални към новите хрумвания и обвързваните с тях опасности. Има единствено една дребна разлика сред поемащия риск и някой, който наподобява нерешителен и тя е, че последният ще бъде от губещите. Задържайте нервите си и ще получите поощрение и поддръжка от околните ви. Необичайните хрумвания, препоръчани от колегата ви, могат да ви дадат отговорите, от които се нуждаете, с цел да разкриете една напълно нова страна в себе си.

 

Лъв

Вие придобивате хладнокръвие, което от дълго време търсите. В резултат на придобиването на тази вътрешна мощ, вие ще бъдете в положение да излъчвате убеденост и надеждност. Някои другари от близкото ви обграждане или родственици, ще се извърнат към вас, с цел да помолят за подпомагане. Подкрепете ги, в случай че можете, и бъдете допустимо най-полезни, само че не забравяйте да преследвате личните си цели.

 

Дева

Отношенията ви със фамилията и приятелите ще се укрепят. Противоположните гледни точки могат елементарно да се поправят  и вие ще бъдете в положение да създадете отворена, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се усили и околните ви хора ще се усещат спокойни с вас. Има възможност някой да разкрие интимни детайлности касаещи вас.

 

Везни

Наистина се постанова да приемате препоръките на близки хора във връзка с парите. Не тъй като не можете да разчитате на личния си шанс, а тъй като те в действителност ще ви оказват помощ. Вероятно ще ви бъдат препоръчани атрактивни финансови артикули. Същото важи и за други финансови сделки или придобивания. Ще се справите добре сами, но още по-добре благодарение на другите.

 

Скорпион

Изглежда, че ще имате възприятието, че всички заговорничат против вас и надали интуицията ще ви подведе. Вероятно ще почувствате, че връзките ви се утежняват, изключително когато хората съзнателно крият нещата от вас. Във всеки случай реагирайте умерено на този вид държание, в противоположен случай рискувате разногласията да излязат изцяло отвън надзор и да ескалират в фрапантни спорове. Бъдете търпеливи, и променете визията си, като че ли всичко наподобява обикновено.

 

Стрелец

Неблагоприятен ден по отношение на финансите като цяло. Избягвайте рисковите планове, защото възможностите ви за облага са дребни. Възможно е да претърпите обилни загуби и ще съжалявате за днешните решения. Препоръчително е  да не се оставите да бъдете подведени или излъгани, когато правите по-малки покупко-продажби или парични сделки, тъй че не позволявайте това да се случи.

 

Козирог

Трябва да реагирате умерено на всевъзможни насмешки или провокации от хората, които познавате. Ако се чувствате излъгани, внимавайте на кого се доверявате. Понякога сте склонни да претегляте прекомерно деликатно всяка дума и да реагирате прекомерно на най-малката рецензия. Трябва да се занимавате единствено с тези, които не одобряват настроението ви прекомерно съществено и знаят по какъв начин да се оправят с него. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

 

Водолей

Изглежда, че във връзката ви назрява гръмотевична стихия. Може да е стихия, която прочиства персоналната атмосфера, само че също по този начин може да внесе разрушително напрежение сред вас и колегата. Всичко ще зависи от вас. Бъдете съответни и не си отправяйте общи обвинявания. Може би просто би трябвало да изчистите някои елементарни недоразумения.

 

Риби

С избистрен разум и крепко тяло, към този момент можете решително да се занимавате с делата си и да можете да се насладите на известна непоклатимост в живота си. Но внимавайте да не се заблудите да мислите, че всичко продължава по този метод. Трябва да сте сигурни, че осигурявате триумфа си по най-хубавия метод, по който знаете по какъв начин да укрепите обстановката си за бъдещето.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР