ОвенПрочетете ощеВашите отношения са изправени пред промяна. Време е най-накрая

...
ОвенПрочетете ощеВашите отношения са изправени пред промяна. Време е най-накрая
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 април: Овен- ограничете излишните покупки, приток на пари за Телец

Овен
Прочетете още
Вашите връзки са изправени пред смяна. Време е най-сетне да разрешите дълготрайните недоразумения и да оставите всички остарели разногласия. Вероятно в процеса на това вълнението във връзката ви ще се възроди и ще преживеете доста прелестно време дружно. Продължете да работите старателно, даже да нямате забележим финансов тласък през днешния ден. Усилията ви ще бъдат оценени и ще спечелите шефовете си на ваша страна. Постарайте се да си наложите непоколебим надзор над разноските, които имате. като облекла и козметика, и се погрижете за спестяванията си.

 

Телец

Нормално е да сте загрижени за сътрудникът ви и да имате желанието да анализирате всяка една обстановка. Ако половинката ви наподобява угрижена и разсеяна, не се тормозете, а послушайте интуицията си и оставете нещата по този начин, до момента в който всичко се възстановява. Днес, несъмнено ще срещнете поддръжка от сътрудници и другари. Подгответе се добре за презентацията и изявата си като репетирате авансово пред огледалото, с цел да сте сигурни в триумфа ви. Позицията на планетите също ще ви помогне да спечелите доста хора на ваша страна. Въпреки вашата непримиримост и увереност надали ще преодолеете многото трудности по пътя си към задачата. Очертава се краткотраен приток на пари, като бонус по време на работа или нов план, за който ще получите предостатъчно възнаграждение. Не забравяйте да се погрижите за тези пари. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение в близко бъдеще.

 

Близнаци

Най-вероятно ще може да откриете, че имате доста време да споделите с колегата си и двамата ще оцените съкровените мигове през които сте прекарали дружно. Възползвайте се оптимално от тези красиви сантиментални моменти, които основават дълбоки заварки посред ви. Приятелското ви отношение към хората, с които работите, ще ви оказват помощ да изложите концепциите си и те да бъдат признати без никакви възражения. Резултатът от работата ви ще бъде превъзходен. Това е може би най-хубавият ден, с цел да се уверите, че всички финансови проекти, вложения или стилове за бюджетиране в действителност работят за вас. Ако имате огромна концепция, която ще генерира бързи пари, през днешния ден може да е подобаващ миг да излезете с обстоен проект.

 

Рак

Ако проектите ви за деня не съответстват с тези на вашия сътрудник, то ще би трябвало да си поговорите и да извършите някои промени, с цел да синхронизирате нещата и да няма ядосани. Направете по този начин, че всеки един от двама ви да остане удовлетворен. Възможно е да ви упрекват, прекомерно мудно, само че не се тормозете от сходни намеци, защото вниманието ви към най-малките елементи, ще е доста значимо през днешния ден. Колкото повече старателно работите през днешния ден, толкоз по-лесно ще върви работата ви в бъдеще. Промените, свързани с вашите финанси, могат да стартират още през днешния ден и евентуално ще продължат през идващите няколко дни. Днес е подобаващ миг да свежи пари, които ще ви оказват помощ да започнете да пестите пари за близкото бъдеще.

 

Лъв

В случай, че желаете да изненадате обичания си човек с нещо невиждано и неповторимо, то започнете изследванията си за реализирането на вашия проект, защото задачата няма да е лесна. Бъдете сигурни, че напъните ви ще си заслужават. Насочете вниманието си към дълготрайните ви цели и тактики. Планирайте деликатно стъпките, посредством които да стигнете до крайната си цел в кариерата ви. С минимални старания и поддръжката от звездите, желанията ви могат да станат действителност. Днес може да се почувствате като експерти  по финансите и може да получите по-ниска рента или спомагателни
бонуси. покачване. Острият ви усет за пари може да докара до доходоносно парично  развиване.

 

Дева

Конфигурацията на планетите през този ден допуска цялостен синхрон сред вас и половинката ви. Необвързаните ще имат опцията да срещнат някого, с който да основат по-сериозни връзки в бъдеще. Обърнете внимание на всяка една детайлност в служебните ви диалози през днешния ден. Анализирайте казаното от сътрудниците си и ще стигнете до отговорите, които търсите. От многочислените ви задължения, съвсем няма да ви остане време да похарчите извоюваните от вас пари. Това ще се отрази добре на джоба ви, защото ще си спестите малко пари.

 

Везни

Семейните би трябвало да бъдат извънредно деликатни, които имат отвън брачни връзки с хора, от които са привлечени. Не е целесъобразно да се отклонявате от брака си. Да рискувате фамилния си живот е неуместно, подари да е под формата на развлечение. Може би ще се чувствате някак притеснително през днешния ден. Възможно е да продължите да мислите за бъдещи проекти и дали те ще се развият по метода, по който желаете. Имайте поради, че положителните изненади се случват, когато не ги очаквате. Днес е допустимо да имате преимуществото при договарянето на покупко-продажби да обърнете изискванията за финансово обвързване в своя изгода. Освен това е отлично време да преосмислите и прегледате навиците си за харчене, евентуално може да пропуснете евентуални спестявания.

 

Скорпион

Планетите през днешния ден ще са на ваша страна и ще имате обилие от сила да осъществите проекта си за нещо огромно, което от дълго време сте замислили с вашата половинка, само че все сте отлагали досега. Служебните срещи могат да бъдат сложни, изпълнени със разногласия и липса на консенсус. Ще се наложи да сте много остри и безапелационни, с цел да отбраните позицията си, без да проявявате капка яд даже. Възможно е да има събития, които ще са свързани с пари. В взаимозависимост от обстановката бихте могли да инвестирате в увеличение на привлекателността на вашия парцел или бихте могли да се преместите в нов дом или апартамент.

 

Стрелец

Вложете цялата си сила да организирате изненада за обичания ви човек довечера. Половинката ви ще бъде очарована вашето внимание и няма да пропусне да ви се отблагодари с доста обич и внимание. Работата ви в екип ще върви като по вода през този ден. Положителното ви отношение и усмивката ви ще улеснят активността на цялата ви работна група. Бързо ще се справите с всички работни задания. Не се изкушавайте да си купувате неща на лизинг, защото може да си създадете непотребни разноски като месечните вноски. Обмислете добре дали си заслужава да похарчите толкоз огромна сума пари, преди да подпишете лизингов контракт.

 

Козирог

Планирайте добре деня си, с цел да не допускате неточности от импулсивни решения, за които по-късно да съжалявате. Бъдете благи с половинката ви и не си изкарвате яда на индивидът, който обичате. Ефективният ви метод на другарство с сътрудници и клиенти ще убеди всички в истинността на думите ви. След като спечелите доверието на близките, елементарно ще прокарате концепциите си. Този ден може да ви докара до смесени мисли за финансите, само че в случай че се избягвате от скъпите покупки за известно време, евентуално ще имате по-малко бюджетни несгоди. В последна сметка ще преодолеете напрежението, провокиран от въпросите свързани с парите.

 

Водолей

Нещата, които би трябвало да свършите през днешния ден, може да ви натоварят повече от нормално и да изглеждате много разсеяни и комплицирани в очите на обичаният ви човек. Уверете сътрудникът ви, че сте добре и дистанцията посред ви не се дължи на липса на обич. Днес, може да влезете в ролята на детектив, до момента в който разберете кой основава интриги в колектива ви. Само по този начин, ще елиминирате проблемите, с цел да потръгне работата ви. Вероятно ще забравите за лимита, който сте си наложили и ще похарчите много пари с вашите другари. Все отново, не пилейте безсистемно, за не се ограничавате дни наред, поради един ден на разхищаване.

 

Риби

Днес, може събитията да се подредят по този начин, че да би трябвало да се защитавате пред колегата си и да давате пояснения за всяко едно ваше деяние. Вероятно, сътрудникът ви изпитва известна неустановеност и ви няма доверие. Потенциалът ви може да се разгърне в цялата си хубост като красиво цвете. Ще извършите всичките си задания в работата ви повече от чудесно. Благодарете на сътрудниците, които ви поддържат и оказват помощ. Възможно е да попаднете мисловно на кръстопът, дали не е време да подмените своят компютър с нов, на който да си вършите работата. Добрата концепция е да похарчете добра сума, с цел да се сдобиете с по този начин мечтаното устройство.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР