ОвенПрочетете ощеСрещите ви протичат гладко и приятелски, като спокойна течаща

...
ОвенПрочетете ощеСрещите ви протичат гладко и приятелски, като спокойна течаща
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 ноември: Стрелец- следвайте инерцията си, Близнаци- финансите ще вървят добре

Овен
Прочетете още
Срещите ви протичат безпрепятствено и другарски, като спокойна течаща река. Семейството и приятелите ще се радват да яхнат тази вълна с вас. Днес имате опция да разрешите остарели спорове и раздори, и да продължите напред обединени. Определено ще заздравите връзките с околните си. Изправени сте пред съвсем невъзможна обстановка и се сблъсквате с видимо неразрешими проблеми. Запазете успокоение и деликатно планирайте курса си на деяние. В случай, че имате свободни пари, в този момент е добър миг да инвестирате. След това можете да гледате към бъдещето по позитивен метод, сигурни в знанието, че вашата инвестиция ще бъде ползотворна.

 

Телец

Личните връзки не постоянно вървят по проект. Турбулентни обстановки ще изникват още веднъж и още веднъж, изискващи цялата ви сила. По-малките разногласия и спорове наподобяват авансово програмирани. Запазете успокоение и се справете с този ужас по спокоен метод. Всички нерешени проблеми се позволяват, а новите се вземат решение елементарно. Не се уморявайте излишно и не започвайте прекалено много планове, концентрирайте се върху актуалните ежедневни задания. Що се отнася до финансите, няма да ви е мъчно да поддържате здравословен баланс сред приходите и разноските си. Когато купувате, вие сте задоволително умни, с цел да не си падате по нищо на ниска цена.

 

Близнаци

Ще бъдете в щастливата позиция във вашата връзка освен да мечтаете, само че и фактически интензивно да я изживявате. Желанията се извършват, би трябвало да се предадете на очарованието! Любовта е едно от най-прекрасните усеща и вие сте в щастливата позиция да я изпитате по-интензивно от всеки път. Подхождате към проблемите по кадърен и професионален метод, притежавате всички верни отговори и оферирате решения. Колегите ще търсят вашия съвет и считат казаното от вас за значимо, правдиво и заслужаващо внимание. Финансите ви ще вървят добре. Знаете по какъв начин да преговаряте във ваша изгода. Днес ще имате повече благоприятни условия, тъй че установете нови контакти, тъй като те могат да ви бъдат извънредно потребни в бъдеще.

 

Рак

Изпълненият любовен живот към този момент е половината от борбата във вашата връзка. Но това не пречи да спестите няколко мисли оттатък чувствените удоволствия. Това е изключително значимо в случаите, когато пренебрегвате по какъв начин да укрепите връзката на по-емоционално равнище. Повтарящите се проблеми ще изискват внимание и цялостна централизация. Не подценявайте компликациите при дейностите или избягвайте да се справяте с тях незабавно. Стремете се да преценявате обстановката обективно, делово. Някои непредвидени проблеми могат да зародят по време на бизнес покупко-продажби. Вашите проекти и хрумвания не напредват и не можете да убедите другите в техните преимущества. Това може да бъде в действителност разочароващо, само че не бързайте с нещата.

 

Лъв

Съдбата ви поддържа и ви сервира всичко, което можете да пожелаете. Трябва да се насладите на този вътрешен баланс и хармонията с обичаните хора. Но въпреки всичко не трябва да ставате мързеливи! Не забравяйте: Без старания, няма триумф! Проблемите, които срещате, наподобяват невъзможни за разрешаване. Не подценявайте опцията да приемете изцяло нов метод. Използвайте настоящето си уверено въодушевление и се заемете с нови финансови планове - може да си коства. Може да е нещо, което сте желали отдавна, спонтанна покупка или дълготрайна инвестиция.

 

Дева

Това, което желаете, наподобява вълшебен в унисон с хората, които срещате и поддържате връзка. Чувствате мощно възприятие за еднаквост и може би ще флиртувате с всеки, който срещнете или намирате за прелъстителен. Изглежда работата в екип, в която участвате, е ясна и продуктивна. Рядко изпитвате усложнения с сътрудниците, вие непрестанно ще укрепвате връзките, които имате, и оферирате помощ, когато е належащо или в случай че те изискат. Днешният ден е извънредно обещаващ за значими нови придобивки. Имате верния инстинкт за добра оферта и не се плашите елементарно. Инвестирайте преференциално всички непотребни пари.

 

Везни

Ако желаете да извършите някои промени в къщата или да я ремонтирате, това е съвършен миг. Вашите хрумвания ще бъдат посрещнати с утвърждение и околните ви хора и ще се радват да оказват помощ. Перспективите ви през днешния ден ще бъдат доста по - положителни. Възможно е покачване на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете значими отговорности в кариерата. Денят ви подсигурява финансова непоклатимост, може да помислите за някои огромни покупки. Това може да бъде покупка на парцел или покупки на по този начин мечтаните продукти за дома.

 

Скорпион

Може да ви се прииска да се обадите на остарял другар, времето е идеално за възкръсване и подсилване на остарели връзки. Това ще ви улесни в основаването на нови контакти и може би даже другарства за цялостен живот. Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето държание. Бъдете ясни и безапелационни, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика. Може би, някои от вас много са се охарчили и ще ви се желае бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите през днешния ден, изчакайте няколко дни, до момента в който се възстановяват нещата.

 

Стрелец

Слънцето може да даде ново начало на връзките със фамилията и приятелите. Отпуснете се и оставете въпроса да завърши, знаейки, че никой няма да възрази. Вашето обилно въодушевление и решително държание ще акцентират това позитивно развиване. Днес е моментът да се докажете като превъзходен чиновник, преди други хора да се намесят и да ви попречат. Следвайте инерцията от чудесните резултати в работата ви от предходните дни. Времето е отлично за пазаруване и вложение в недвижими парцели. Ще имате триумф в продажбите и в случай че се движите в този бранш, ще увеличите приходите си.

 

Козирог

Семейството и приятелите се усещат изключително привлечени от вас и ви обръщат огромно внимание. Ако сте възнамерявали да подновите остарели другарства или да разрешите спор, само че не сте знаели по какъв начин да го извършите, в този момент е най-хубавият миг да загърбите опасенията си и да продължите напред. Бъдете изключително деликатни на работното си място, обрисуват се съществени проблеми. Навярно този ден се обрисува да бъде много под напрежение. Разходите ви евентуално ще се усилят през днешния ден, защото може да похарчите голяма сума за развлечение. Очаквайте неочакван приток от средства които ще облекчат финансовата ви тежест.

 

Водолей

Погледнете сериозно към себе си - може би желаете прекалено много от околните си. Сдържайте се малко и решете проблемите, като говорите с тях, вместо да се пробвате да действате по собствен метод от самото начало. Възможно е да сте много сериозни към екипа, с който сте работили дружно, защото сте перфекционисти, когато става въпрос за работа. Финансите ви ще останат постоянни и скоро ще спечелите още повече пари. Инвестициите, които ще вършиме през този ден, евентуално ще ви донесат доста положителни облаги. 

 

Риби

Ще бъде мъчно да поддържате връзка с хората през днешния ден. Реагирате прекомерно доста на най-малките неща и се чувствате изцяло неразбрани. Би било добре да извършите крачка обратно, да изчистите мислите си и да започнете да подхождате към разногласията по по-спокоен метод. Очаква ви дълъг и изтощителен ден. Множеството документи, която би трябвало да ревизирате и обработите, евентуално ще ви изтощи цялата налична сила. Предишните ви вложения ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в голям брой места.  

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР