ОвенПрочетете ощеПовечето от вас ще поставят много романтични моменти под

...
ОвенПрочетете ощеПовечето от вас ще поставят много романтични моменти под
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 февруари: Овен- не излизайте от зоната си на комфорт, силна турбуленция за Телец

Овен
Прочетете още
Повечето от вас ще слагат доста сантиментални моменти под въпрос, изключително от най-красивите мемоари. Въпреки това ще се откажете да ровите ненужно в историята на любовта си, тъй като сте прекомерно привързани един към различен. Насърчавайте и това, което се случва отвън спомените ви. Днес не излизайте от зоната си на комфорт. Проблемите идват, когато скуката ви завладее и чувствате, че сте в застой. Време е да измененията нещо и да преминете на идващото по-високо равнище в професионален проект. Необходимо да помислите за финансовата си непоклатимост и по какъв начин да я подобрите. Може да печелите доста повече от това, което получавате сега, тъй че помислете за спомагателни източници на приходи.

 

Телец

През този ден, връзката ще бъде слабото ви място. Вероятно ще би трябвало да се сблъскате със подозрения или недоразумения сред лимитираното време и непредвидените събития. Дори спокойствието в дома може за момент да се обърка. Ще усетите мощната турбуленция на измененията на работното място, само че не се предавайте. Бързо ще се справите със обстановката. Най-вероятно ще бъдете сложени пред избор за нови благоприятни условия. Може да имате известни усложнения при ръководството на бюджета си този ден вследствие на непредвидени разноски. Може да се наложи да се откажете от някои от плануваните покупки или в противоположен случай може да сте принудени да заемате пари.

 

Близнаци

Семейните връзки ще бъдат доста по-ясни от всеки път. Вземете такива решения, които могат доста да повлияят благотворно на бъдещите ви взаимоотношения. Подкрепата ще бъде основна във вашата връзка. Днес ще се убедите, че ще научите доста за това по какъв начин да управлявате взаимоотношенията с сътрудници или подчинени, тъй като е от фундаментално значение да можете да получите това, което желаете, за малко време. Парите през днешния ден ще дойдат при вас, стига да се потрудите старателно. Ако заемате управителна служба, представянето ви пред сътрудниците ви ще бъде впечатляващо, което ще притегли доста нови клиенти.

 

Рак

Като се има поради, че всичко отминава, евентуално ще отмине и нахлуващото обезсърчение. Може би не през днешния ден, само че сигурно ще съумеете да се възползвате оптимално и от тази обстановка, която ще стартира да ви досажда от ден на ден и повече. Отчаянието пречи на равновесието! Почвата, върху която ще стъпвате през днешния ден, ще е много нестабилна и мъчно ще контролирате обстановката. Разочарованието ви от това, че би трябвало да се подчините на някого, ще е ясно изразено през този ден. Вероятно, през днешния ден ще вложите по-голяма сума пари за усилването на вашият сексапил и магнетизъм. Доходите ви ще са на положително равнище, само че бъдете деликатни с боравенето с пари.

 

Лъв

Ще се наложи да се сблъскате с този противен факт, изключително в случай че не знаете какво да вършиме и по какъв начин да се държите. Просто по най-бързият метод открийте салдото, може би ще облекчи парливата обстановка. Навярно ще ставате все по-практични и да се интересувате от настоящите си планове. По-голямата част от растежа ще бъде  фокусирана в кариерата ви под формата на нараствания или ненадейно покачване. Онези от вас, чийто бизнес е обвързван с пътешестване и обиколки, може да чакат плодородни облага през днешния ден. Също по този начин чиновниците могат да радват на промоции, самопризнание и добри  бонуси.

 

Дева

Днес, за жалост, ще би трябвало да се справите със фамилни или битови проблеми, обстановки, които в действителност биха могли да ви раздразнят до позеленяване. Дръжте се и не изригвайте, тъй като скоро ще откриете спокойна и прелестно - хладна атмосфера гарнирана с изясненост. Не отстъпвайте прекалено много през този ден. Опитайте се да изплетете мрежата на вашите професионални взаимоотношения. Ще намерите това, от което се нуждаете, просто би трябвало да знаете по какъв начин да попитате верните хора. Опитайте се да свиете разноските си до най-малко през днешния ден, тъй като идват празници и ще би трябвало да развържете своите кесии. Възможни са известни парични премеждия, само че в случай че контролирате бюджета си вярно ще съумеете да ги осуетите.

 

Везни

В случай че, не сте определили възприятията си, това значи, че просто не желаете да застанете против проблемите във вашата връзка. Отлагането на осъзнато решение сигурно няма да ви даде още един късмет да бъдете щастливи. Ако изпитвате скрупули, тъй като през последните няколко дни сте работили малко, тогава през днешния ден е момента, с цел да възстановите виновността си. Използвайте добре всичките си  знания, които сте получили, и няма да съжалявате. Едва ли тъкмо през днешния ден ще станете милионери, но въпреки всичко ще можете да се наслаждавате на постоянни приходи. В случай, че имате избрани финансови цели, на които сте заложили в даден план, може да ги реализирате изцяло сполучливо.

 

Скорпион

Ако въобще не се интересувате от протичащото се в персоналния ви живот, тогава конфликтната обстановка към този момент ще е излязла отвън надзор. Вероятно ще бъдете унесени прекалено много върху кариерата си. Върнете пропуснатите сантиментални часове по местата им, преди да е станало прекомерно късно. Влезте в люта борба със личните си неточности, с цел да ги преодолеете. Не се опитвайте да се криете зад ролята на жертва. Продължете напред, пробвайте се да бъдете по-скоро инициативни, по този начин ще избегнете повторното проявяване на съгрешимост. Може би харчите доста за външният си тип, без значение дали разполагате с финанси или не. Навярно има причина за това. За вас външният тип ще наподобява извънредно значим за приходите ви и през този ден.

 

Стрелец

Повечето фамилни вероятно ще се изкушат да дадат малко искра на своето битие, но надали ще бъдат изпълнени с възторг и изключително привързани. Вкратце, ще си търси страстта, само че без прекомерно доста отдаване на обич към другия. Обърнете внимание и на дай-дребните елементи, такова ще е предизвикването ви за деня. Странете от пристрастните оценки, с цел да си спестите непотребни нерви. Тези от вас, които се занимават с банково дело, продажби или медии, този ден несъмнено ще бъде извънредно печеливш. Ако планирате да закупите нова къща, направете цялостно изследване на предложенията.

 

Козирог

Думите ви ще бъдат въодушевени и дружно с вълнението, и съчувствието всичко това ще ви помогне да усетите полъха на смяната. Марс ще ви съблюдава по какъв начин се борите със забележителна динамичност. Несъмнено и със себе си, с ясни хрумвания, подготвени да се изправите пред всяка обстановка, можете даже да станете насочна точка в фамилията. Ако изисквате прекалено много от себе си, тогава и сътрудниците ще са уверени, че могат да ви експлоатират, както желаят. Когато сте изтощени, би трябвало да имате сили да заявите изрично умората си, с цел да спечелите повече време за отмора. Ако не сте се погрижили навреме за непредвидените разноски през този ден, финансовото ви положение няма да бъде изложено на огромен риск. Така че преди да стартирате финансовата си политика прегледайте всичко добре.

 

Водолей

Трябва да се опитате да дадете повече благоприятни условия на любовния си живот, тъй като бихте могли да извлечете огромна изгода от него. Опитайте се да бъдете по-романтични и не се срамувайте от това. Вероятно ще срещнете компликации, които ще ви накарат да преосмислите изгубеното време, само че погледът ви постоянно би трябвало да се проектира напред и в никакъв случай обратно. Можете да си позволите да бъдете положителни. Денят ще даде прелестни благоприятни условия на предприемачите да стартират нови планове, както и да разширят към този момент съществуващият си бизнес.

 

Риби

Необвързаните евентуално ще предпочетат да се развихрят, вместо да се срещнат с някой, който може да наподобява видимо като първообраз на сродна душа. Така че доста по-добре по този метод, тъй като упованията съвсем постоянно ще са в ущърб за вас. Въпреки, че водите в работната ви среда може да са много бурни, използвайте това време да изградите тактиката си, посредством която да покажете силата и капацитета си. Нивата на силата ви ще са високи през днешния ден. Днес, не са изключени грешките в сметките и някои дребни финансови проблеми. Не изпадайте в суматоха, а се постарайте да сте по-внимателни и да гледате по-позитивно на нещата.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР