ОвенПрочетете ощеНай-вероятно ще ви подразнят някои думи или действия от

...
ОвенПрочетете ощеНай-вероятно ще ви подразнят някои думи или действия от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 септември: Везни- починете си, Водолей- бъдете предпазливи

Овен
Прочетете още
Най-вероятно ще ви подразнят някои думи или дейности от страна на половинката ви. Опитайте се по опция да избегнете враждебността. Избягвайте диалозите свързани с персонални проблеми и сходни такива. Всяко отклоняване от работният цикъл, може да ви сервира неприятни изненади на работното място. Концентрирайте се единствено върху работните си задължения. Финансовите благоприятни условия ще бъдат лимитирани през този ден. Възможно е да пожелаете да надскочите бюджета си, само че такава стъпка ще бъде обречена на неуспех, поучават звездите.

 

Телец

Необвързаните, през днешния ден ще блеснат със своето омагьосване и ще впечатлят обкръжението в което се намират. Бъдете по-социални и отворени към нови запознанства. Безработните ще изпитат усложнение, макар че ще им се отдаде опцията да изградят бъдещето на своята кариера. Предложенията, които ще ви се дават, надали ще ви устроят като работа и възнаграждение. Този ден е удобен да инвестирате в здравето си, само че за сметка на това, не е добър за вложение на пари в недвижими парцели или транспортни средства. Ще бъде отлично да си запазите положителните взаимоотношения с вашите бизнес сътрудници.

 

Близнаци

Ще имате опцията да се срещнете със остарели фамилни другари на които не един път сте им подали ръка. Създайте удобна конюнктура, с цел да си припомните положителното остаряло време. Всички ще си прекарате ужасно и ще имате хубави мемоари от това особено събитие. Хората, с които работите, са другарски настроени и се интересуват от това, което имате да кажете. Екипният дух, който съществува, ви разрешава да се справяте с разнообразни планове. Днешният ден е извънредно обещаващ за значими нови придобивки. Инвестирайте преференциално всички непотребни пари. Нещата ще вървят безпрепятствено и сигурно ще намерите верния тип договорка или контракт.

 

Рак

Имате потребност глътка пресен въздух, с цел да се откъснете от сивото всекидневие. Това ще ви помогне да осъзнаете, че връзка ви става все по-здрава и устойчива. Денят не е удобен за създаването на нови планове или предприемането на каквито и да е било нововъведения на работното място. От друга страна, денят е превъзходен за довеждане докрай на дилемите. Трябва да съхраните парите си през днешния ден, поучават звездите. Денят е добър, в случай че желаете да кандидатствате за заеми. Шансовете за изтегляне на заем са на положително равнище, избягвайте обаче прекомерно огромните заеми.

 

Лъв

Препоръчително е да не оставите страстите да ви ръководят през днешния ден. Очертават се доста спорни звездни въздействия върху вас, по тази причина се пробвайте да извършите крачка обратно и да бъдете по-сдържани. Ще усетите известно напрежение на работното място и ще желаете по-бързо да приключите работните си задължения. Бъдете деликатни и не се поддавайте на всякакви уловки. Има възможност от съществени загуби от възможна позволена неточност в бюджета ви или пък сте пропуснали някои разноски, за които не се досещате. Така че, малко по-пестеливо и с повече разсъдък подходете към парите си.

 

Дева

Ще се насладите на прелестна атмосфера предоставена ви от звездите, с цел да излезете от дупката в персоналните ви връзки. Идва краят на паниките ви и може да поканите обичаната си на вечеря, с цел да възвърнете магията на любовта посред ви. Вероятно, ви чакат неприятности на работното място. Подобни обстановки биха могли да се дължат на това, че сте пропуснали да извършите някои от вашите задължения и това да бъде мотив за пререкания. Звездите поучават да не се изкушавате от краткосрочни вложения, тъй като може да затънете в задължения. Рискът е доста по-голям, а вероятността от облага е сведена даже под допустимият най-малко.

 

Везни

Говорете с половинката си, в случай че има нещо, което ви тревожи и тормози. Преди всичко се вслушайте в гласът на сърцето си, колкото и абсурден да е изборът ви. Нека интуицията да ви направлява през днешния ден. Необходима ви е отмора през този ден, с цел да съберете сили и сила за бъдещите работни триумфи. В противоположен случай, осъществяването на отговорностите ви ще бъде под нулата, което ще се отрази на работното ви заплащане. Изглежда, ще се наложи да харчите в границите на опциите си през този ден, макар че не се чакат компликации във финансово отношение. По опция, не допускайте непотребни разходи.

 

Скорпион

Днес, някои ваши познати може да си създадат опит и да тестват устойчивостта на връзката ви. Не позволявайте на хорските приказки да разклатят връзката ви, която толкоз старателно градите с течение времето. Вашите планети през днешния ден ви подсещат да се върнете обратно и да ревизирате още веднъж нещо върху, което сте работи за възможни неточности. Не започвайте нищо ново, преди да прегледате всичко свършено досега. Астралната карта регистрира, че този ден е удобен по отношение на парите. Ако употребявате огромният си опит, сигурно ще спечелите положителни пари. Очертават се доста допустими  промоции, тъй че може умерено да пазарувате продукти с огромни отстъпки.

 

Стрелец

Неангажираните може да чакат приятна изненада, която да навлезе в живота им по най-неочаквания метод. Семейните ще имат ухилен, сантиментален ден, в който да не се тревожат за нищо. Ще изявите управителните си качества и ще се справите чудесно с всичките си отговорности. Държите всички положителни козове, тъй че се възползвайте оптимално от въздействието и надмощието над сътрудниците си. Ако употребявате огромният си опит сигурно ще спечелите положителни пари. Очертават се доста примамливи промоции, тъй че може умерено да пазарувате продукти със приемливи отстъпки.

 

Козирог

Днес ще изпитате това възприятие на влюбване като от първата ви среща. Самотните могат да срещнат специфичният за тях човек на място, където се продават книги или в някои интелектуален кръг. Някои ваши сътрудници може да ви се вършат на другари, с цел да ви употребяват за личните си цели. Бъдете внимателни и не давайте служебна, конфиденциална информация на който и да е. Възможно е този ден да ви изненада с доста разплащания на сметки и заеми, които ще ви причинят много главоболия. Опитайте се да погасите множеството си отговорности, с цел да избегнете сходни финансови усложнения.

 

Водолей

Въпреки, че любовният ви живот през днешния ден ще върви извънредно безпрепятствено, не са изключени подиуми на ревнивост от страна на половинката ви. Не давайте мотиви с потайни телефонни позвънявания, с цел да съхраните чаровната си връзка. За множеството от вас денят ще бъде изпълнен със разногласия, спорове и ниска работна успеваемост. Макар и изненадващо безработните ще имат доста положителни благоприятни условия свързани с оферти за работа. За хората занимаващи се главно с бизнес, този ден се обрисува да бъде придирчив. Ако възнамерявате да извършите някаква финансова транзакция или инвестиция, ще се наложи бъдете изключително внимателни.

 

Риби

Самотните ще имат непредвидена среща, която може да промени живота им в позитивна посока. Неочаквано, може би ще открият сродната си душа напълно скоро. Семейните да извърнат внимание на това, което постоянно не помнят да създадат като жест към колегата си. Напрежение и паники на работното място през този ден. Ако деянията самообладание, най-вероятно ще преодолеете тези проблеми. На безработните ще им се наложи да удвоят своите старания в търсене на работа. Изглежда, че този ден е най-подходящото време да реализирате стратегическите си финансови проекти, които могат да подобрят вашето финансово положение. Опитайте се да спестявате там, където можете и се придържайте прецизно бюджета си.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР